«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε για γονείς»: Ο Σάκης Αρναούτογλου, μιλάει 1η φορά για την υιοθεσία του γιου του

April 17, 2022

«Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε για γονείς»: Ο Σάκης Αρναούτογλου, μιλάει 1η φορά για την υιοθεσία του γιου του


διαφ.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με την υιοθεσία το γιου του, Τηλέμαχου.Ο Σάκης Αρναούτογλου παραχώρησε μία απ...
διαφ.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με την υιοθεσία το γιου του, Τηλέμαχου.Ο Σάκης Αρναούτογλου παραχώρησε μία απ...Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σχετικά με την υιοθεσία το γιου του, Τηλέμαχου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Μαμά-δες” της Ερτ.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υιοθεσία του γιου του, Τηλέμαχου αλλά και στην πολυαγαπημένη του γυναίκα Άννα.

«Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει τέτοια ανάγκη στον έξω κόσμο από αγάπη. Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Στην “Αρσις” εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου. Τότε μου είχε ζητήσει να της κουβαλήσω δύο τοπία, επειδή ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη της. Έτσι έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο και να καθίσω ένα τέταρτο για να την ξαναπάω πίσω. Σε αυτό το τέταρτο βρέθηκα στο σαλόνι στην “Άρση” και ξαφνικά εμφανίζεται ο Τηλέμαχος, ο οποίος μου λέει να σας ρωτήσω κάτι “Που έχετε ταξιδέψει;”. “Γιατί ξέρεις από γεωγραφία;” του λέω και μου λέει “ναι”. Και του λέω “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει με την προϋπόθεση ότι θα μου δείχνεις στον χάρτη που είναι την κάθε περιοχή”. Του λέω πήγα εκεί και μου το δείχνει», εξομολογήθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τότε ήταν εννιά χρόνων και έτσι ξεκινήσαμε να έχουμε επικοινωνία. Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή γιατί ήταν μεγάλο το παιδί και περάσαμε από ψυχολόγους και όλα αυτά τα τεστ».

Δείτε το απόσπασμα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: