Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Aίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου! Μετά από μια ημέρα στον Κορυδαλλό – Έγκλημα

April 6, 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη υπόθεση της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά την προσωρινή φυλάκισή της σε ειδικό χώρο στον Κορυδαλλό να ζητά την αποφυλάκισή της! Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε δύο πράγματα κατά την κράτησή της στις φυλακές!



Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια, αναμένεται να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους κατηγορούμενης, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό.

Survivor spoiler 06/04: Έχουμε ανατροπή; - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/04: Έχουμε ανατροπή; - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί και είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο που -όπως περιγράφεται στην «Π»- στο τέλος ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω...» - «Λύγισε» η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα μεταφέρθηκε σε κλίμα έντασης στον Κορυδαλλό καθώς δεν μπόρεσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι δεν εμπλέκεται στη δολοφονία της κόρης της.

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

Λίγο πριν μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε με δημοσιογράφο του Star Γιώργο Σόμπολο και υποστήριξε ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Όπως είπε: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Η 33χρονη κατηγορούμενη μίλησε και για τον εν διαστάσει σύζυγό της που ενώ αρχικά τη στήριζε πλέον με δηλώσεις του την έχει «αδειάσει» και στηρίζει την κατηγορία.

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη της προφυλάκισης και αντιδρά με κλάματα και φωνές. Κατά τη μεταφορά της στο κελί δέχθηκε απειλές και αποδοκιμασίες από άλλες κρατούμενες και μεταφέρθηκε στο αναρρωτήριο των φυλακών.

Διαβάστε επίσης: