Survivor 5: "Λύγισε" η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου on camera για τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά – Survivor

April 6, 2022

Στο αποψινό επεισόδιο 5/4 του Survivor 5 οι καβγάδες δεν έχουν για άλλη μια φορά τέλος καθώς στο προσκήνιο ήρθε και πάλι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με τον Σπύρο Μαρτίκα όπου μεταξύ άλλων ακούστηκαν σφοδρές βρισιές.



Από την άλλη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε καθώς αποκάλυψε πως ο πατέρας της είχε εθισμό με τα ναρκωτικά. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όποιος με γνωρίζει τώρα και δεν ξέρει το παρελθόν μου πιστεύει ότι είμαι ένα άτομα το οποίο μεγάλωσε βασιλικά.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 5/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα σε μία οικογένεια πολύ φτωχή. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτι λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα, από όπου κατάγεται η μητέρα μου.

Ενώ είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, ενώ εκείνος ήταν σχεδόν πάντα απόν και λόγο της δουλειάς του και λόγο του εθισμού του στα ναρκωτικά. Έχω δει και έχω βιώσει καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ξεχάσει εύκολα».

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

“Γουστάρεις τον Άρη και κάθεσαι και του…” – Άγριος τσακωμός πίσω από τις

Ο κακός χαμός στο Survivor 5 με τους τσακωμούς, μετά την αλλαγή των ομάδων, να είναι περισσότεροι από ποτέ. Φιλίες χάλασαν και γι’ αυτό έβαλαν το χεράκι τους κι άλλοι παίκτες, πέρα από τους πρωταγωνιστές. Όπως στην περίπτωση της Σοφιάννας με την Ασημίνα, που μερικοί βάζουν λόγια στην πρώτη, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη, όπου Ευρυδίκη και Βρισηίδα τον έχουν από κοντά μετά την αλλαγή των ομάδων και του βάζουν λόγια για την Ναυσικά και τον Απόστολο που ήταν κοντά μέχρι και πριν μερικές μέρες.

Αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, με αποτέλεσμα μετά το τελευταίο συμβούλιο, η Ναυσικά να επιτεθεί στην Βρισηίδα αλλά και στην Ευρυδίκη με αφορμή τα λόγια που βάζουν στον Άρη Σοϊλέδη.

Όταν έκλεισαν οι κάμερες στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου δόθηκαν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Ναυσικά κινήθηκε προς το μέρος των πρώην συμπαικτριών της και έκανε ευθεία επίθεση στην Βρισηίδα! “Γουστάρεις τον Άρη και κάθεσαι και του… διαβάστε την συνέχεια εδώ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: