Πυροβολισμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια – Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ – Ελλάδα

April 5, 2022

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της άμεσης δράσης για περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετά την κλήση στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και εντόπισαν το άτομο το οποίο προκάλεσε την αναστάτωση.



Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Ρομά, ο οποίος σε κατάσταση μέθης βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του πυροβολούσε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο.

Survivor spoiler 04/04: Κατέρρευσε η Ασημίνα! Ξαναζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 04/04: Κατέρρευσε η Ασημίνα! Ξαναζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor 5

Δείτε επίσης: Βιασμός 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια: Με χάπια κατά του ιού ΗΙV και ψυχολογική υποστήριξη η νεαρή κοπέλα

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Νεαπόλεως, εντόπισαν το σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα και προχώρησαν στην προσαγωγή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.

 Νέα Φιλαδέλφεια ΕΛΑΣ

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Κορωπί μεταξύ Ρομά και ΟΠΚΕ - Τραυματίες αστυνομικοί και ένας πολίτης

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε το Τ.Α Κορωπίου με συνδρομή της ΟΠΚΕ σε καταυλισμό Ρομά στη περιοχή, υπήρξε σοβαρό περιστατικό και συμπλοκή αστυνομικών με Ρομά, με τον τελευταίο να τραυματίζει ευτυχώς όχι σοβαρά αστυνομικό.

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

Ειδικότερα, στη θέα των αστυνομικών ένα άτομο τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, με τους αστυνομικούς να εκτελούν πυρά ακινητοποίησης κατά του οχήματος διαφυγής του υπόπτου ατόμου.

Να σημειωθεί, ότι ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται μέχρι και αυτή τη στιγμή από τους αστυνομικούς.

Ο τραυματίας αστυνομικός διεκομίσθη σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 41χρονο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 41χρονο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ τον άφησε αιμόφυρτο να ξεψυχήσει στο οδόστρωμα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη τον αναζητούν εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Συγκεκριμένα, στις 2 τα ξημερώματα, άλλος διερχόμενος οδηγός από το 40ο χλμ της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Καβάλας, εντόπισε να κείτεται νεκρός στον δρόμο ένας άνδρας, θανάσιμα τραυματισμένος και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί πρόκειται για άνδρα 41 ετών ελληνικής καταγωγής. Ο ιατροδικαστής ο οποίος έκανε τη νεκροψία στο σημείο του συμβάντος διαπίστωσε πως ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου.

Φαίνεται πώς κάποιος ασυνείδητος οδηγός τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε. Όπως προέκυψε από την έρευνα το θύμα, ήταν γνωστό στην περιοχή και χρήστης ναρκωτικών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: