Φωτογραφίες σοκ: Δείτε την Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές – Gossip

March 26, 2022

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει κάνει διορθωτικές επεμβάσεις και άλλαξε πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Η παρουσιάστρια αλλάξει όψη εξωτερικά με τη παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού της.



Δείτε πως ήταν στο παρελθόν, αδύνατη όπως και τώρα βέβαια, η παρουσιάστρια του Open, πριν τις πλαστικές επεμβάσεις:

“Ο Λάτσιος την χώρισε γιατί έμαθε ότι η Ελένη…”: Αποκάλυψη σοκ για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

“Ο Λάτσιος την χώρισε γιατί έμαθε ότι η Ελένη…”: Αποκάλυψη σοκ για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Φωτογραφίες σοκ: Δείτε την Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές

Φωτογραφίες σοκ: Δείτε την Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές

Φωτογραφίες σοκ: Δείτε την Μαρία Μπακοδήμου πριν τις πλαστικές

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

Θεά η Μαρία Μπακοδήμου: "Έπεσαν" όλα τα φλας πάνω της στην...

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στο OPENtv το «Just the 2 of us» και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το party. Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είναι μια εκ των τεσσάρων κριτών. Η παρουσιάστρια έκανε όλα τα φλας να «πέσουν» πάνω της.

Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ολοκληρώνει τα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού «Ένας για όλους» για λίγες ημέρες, κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Σε θέση... Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Youweekly.gr.

Μαρία Μπακοδήμου: Το υπερηχογράφημα που φούντωσε τις φήμες!

Ένα υπερηχογράφημα που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου μπέρδεψε τους πάντες.

Ποιος ο λόγος που η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα υπερηχογράφημα;

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της ότι... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr!

"Η Μπακοδήμου είναι..." - Το "καυτό" σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού που σόκαρε τους πάντες

"Δεν ήξεραν από πού τους ήρθε" όσοι είδαν την ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στο Twitter που αναφερόταν στην χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US. H αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της ήταν άκρως αποκαλυπτική και σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες των social media. To μεγαλύτερο σοκ όμως προκάλεσε το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: "Η Μαρία Μπακοδήμου είναι... Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι της - Φωτογραφίες που θα ''ζηλέψετε''

Θα σου πέσει το σαγόνι με την πισίνα στον κήπο της Μαρίας Μπακοδήμου, είναι γεμάτη πράσινο τριγύρω ενώ διαθέτει και ξαπλώστρες και είναι πραγματικά μεγάλη και αρκετά όμορφη για να κάθεσαι εκεί το καλοκαίρι.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η εντυπωσιακή πισίνα της Μαρίας Μπακοδήμου που θα...Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: