Κάτια Ζυγούλη: «Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους και έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα»

March 25, 2022

Κάτια Ζυγούλη: «Σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους και έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα»


διαφ.
Η Κάτια Ζυγούλη με ένα βίντεο, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι ζήτησαν συμβουλές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έντονες αντιδράσει...
διαφ.
Η Κάτια Ζυγούλη με ένα βίντεο, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι ζήτησαν συμβουλές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έντονες αντιδράσει...Η Κάτια Ζυγούλη με ένα βίντεο, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι ζήτησαν συμβουλές, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις έντονες αντιδράσεις των παιδιών τους και τους τσακωμούς μεταξύ τους.

Η κόντρα της Κάτιας Ζυγούλη με τη δικαστίνα που έχει μέσα της

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο «σε αυτό εδώ το σώμα, δε ζω μόνη μου. Ζω μαζί με άλλους. Μια εκ των οποίων, τη λέω δικαστίνα. Έχουμε πολύ μεγάλη κόντρα. Είναι μια φωνούλα που διαρκώς μου κουνάει το δάχτυλο. Όλοι αλλάζουμε για να αρέσουμε. Θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί. Κάνουμε τα πικρά γλυκά. Και που καταλήγουμε; Στο τέλος αυτό που καταφέρνουμε είναι να μην αρέσουμε σε εμάς».

Πως αντιδράει η Κάτια Ζυγούλη στους τσακωμούς των παιδιών της

Σχετικά με τις κόντρες των παιδιών της, η Κάτια Ζυγούλη επεσήμανε πως τις περισσότερες φορές μένει αμέτοχη, αποχωρώντας από το δωμάτιο μέχρι να τα βρουν μόνα τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: