Ελένη Μενεγάκη: Το «σκληρό» γράμμα που της έστειλαν στην 3η γέννα της και η γυναίκα που έψαξε να βρει

March 18, 2022

Ελένη Μενεγάκη: Το «σκληρό» γράμμα που της έστειλαν στην 3η γέννα της και η γυναίκα που έψαξε να βρει

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου και το μήνυμά της για την υπογονιμότητα, στάθηκε η αφορμή η Ελένη Μενεγάκη σήμερα να αποκαλύψει ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην γέννα του τρίτου της παιδιού.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή της: «Εγώ θέλω να πω ως μάνα τεσσάρων παιδιών κάτι. Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια, είχα δεχτεί ένα γράμμα-mail στην εκπομπή που μου έλεγε μία γυναίκα ότι την ενοχλεί η χαρά μου για τα παιδιά, της δημιουργούσα τεράστιο πόνο και εκνευρισμό και να μην το δείχνω».

Ελένη Μενεγάκη: Τα σκληρά λόγια μιας γυναίκας προς την παρουσιάστρια

«Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα, είχαμε μιλήσει, της εξήγησα πώς το έβλεπα εγώ, τη ρώτησα αν θέλει βοήθεια για να τη συστήσω σε γιατρούς να δει τι είναι αυτό που την καθυστερεί από το να αποκτήσει παιδί. Να μη σας τα πολυλογώ, δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως σχέση, ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μηνών, μου έστειλε ξανά ένα γράμμα που μου έλεγε ότι είναι έγκυος, ότι είναι ευτυχισμένη και αν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω από τα σκληρά λόγια που μου έγραψε» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Με την κίνηση που κάνει η Εριέττα, αλλά και άλλες γυναίκες να φωτίσουν μία αλήθεια. Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δε μπορεί να κάνει παιδί, δεν είναι όμως κάτι κακό. Αυτό νομίζω εγώ» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: