Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταιγιστικές εξελίξεις! «Δεν ξέρουμε πώς να το πούμε» (Video) – Ελλάδα

March 9, 2022

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Στην εκπομπή Το «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης παρουσιάστηκαν οι δυο ιατροδικαστικές εκθέσεις των μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις εξηγήσεις της μητέρας για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας.



«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανατροπή "βόμβα" στην οικογενειακή τραγωδία της Πάτρας - Η μεγάλη απόφαση της μητέρας

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ανατροπή "βόμβα" στην οικογενειακή τραγωδία της Πάτρας - Η μεγάλη απόφαση της μητέρας

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου, υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας. Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αφήστε μας στον πόνο μας...» - Ξέσπασε ο πατέρας στο μνημόσυνο

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μνημόσυνο έγινε χθες (7/3) στη μνήμη της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα. Ο πατέρας κρατούσε σφιχτά το χέρι της Ρούλας και κατέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Στη συνέχεια την αγκάλιασε από τον ώμο και περπατούσαν με βήμα γοργό για να απομακρυνθούν από τις επτά κάμερες που είχαν στηθεί έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου αναφέρει το pelop.gr. Παράλληλα, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος καταθέσεων των γιατρών που είχαν ασχοληθεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μέσα στην εκκλησία στέκονταν ο ένας δίπλα από τον άλλον ενώ ο τραγικός πατέρας κοιτούσε συχνά τον θόλο. Μπροστά τους οι τρεις φωτογραφίες των κοριτσιών. Ο πατήρ Νικόλαος τις προσφώνησε με τα βαπτιστικά τους ονόματα, Γεωργία, Μαρία –Ελένη και Ίριδα (το μωρό δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί, όμως την φώναζαν έτσι).

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

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Αφήστε μας στον πόνο μας δεν θα κάνουμε καμία δήλωση. Περιμένουμε και εμείς τις Αρχές» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πατέρας. Η εκκλησία είχε λάβει μέτρα για να μην προκληθούν εντάσεις, που τελικά δεν αποφεύχθηκαν. Ένας επίτροπος εμπόδιζε την είσοδο δημοσιογράφων (όσους αναγνώριζε δηλαδή) και μάλιστα δεν έλειψε και επεισόδιο μεταξύ δημοσιογράφου και επιτρόπου. Στην είσοδο ήταν και δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: