Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Γιατί δεν έχουν ίδιο επίθετο; – Gossip

March 9, 2022

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα!



Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αννίτα Πάνια: Παντρεύτηκε πρώην συνεργάτης της! Δεν πάει ο νους σας...

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

 Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Γιατί δεν έχουν ίδιο επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

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

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα...» - Σοκαρισμένοι όλοι με την Αννίτα Πάνια

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια, με γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται στα προσωπικά του προβλήματα, ανοίγοντας την καρδιά του.

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στο «Ανοιχτά» ο Χρήστος Δάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην Αννίτα Πάνια, που εξομολογήθηκε παράλληλα... την αγάπη της για συνάδελφό του, για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη, και έκανε ειδική μνεία στην ελάχιστη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Η εξομολόγηση για τον πατέρα του

«Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά… ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε», είπε για τον αδερφό του.

«Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε πού βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: