"Ο πυρετός με ψήνει και εσύ είσαι η ασπιρίνη": Θυμάστε την Άντζυ Σαμίου; – Πως είναι και τι κάνει σήμερα; – Retromania

March 9, 2022

Ποιος και ποια δεν είχε σιγοτραγουδίσει “ο πυρετός με ψήνει και εσύ είσαι η ασπιρίνη” ή “αγοράκι μου στο τέλος θα το δεις κοριτσάκι σαν και εμένα δεν θα βρεις” της Άντζυς Σαμίου, που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στη εποχή του 2000;



Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

Η τραγουδίστρια που μάζευε περισσότερα από ένα εκατομμύρια προβολές και έκανε χιλιάδες Έλληνες να κουνηθούν στους ρυθμούς των μεγάλων της επιτυχιών και να διασκεδάσουν, έχει αποσυρθεί πλέον από τις πίστες.

Με την ευκαιρία δείτε πως είναι σήμερα η "ηρωίδα" που ενέπνευσε την Καλλιόπη του "Σασμού".

“Εγώ με το τραγούδι τελείωσα οριστικά, τώρα ζω αληθινά και όχι ψεύτικα” δήλωνε στους φίλους της. Οι δημόσιες εμφανίσεις της ανύπαρκτες, τα σουξέ της μπήκαν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων και τα τηλέφωνα σίγησαν μια και καλή. Η ίδια είχε πει: Δεν άντεχα να βρίσκομαι στο σύστημα και στον υπόκοσμο της νύχτας. Όταν είσαι δούλος του συστήματος δεν είσαι ελεύθερος να λες αυτό που νιώθεις.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

Η “Άντζυ έφυγε, τα βρόντηξε κάτω, τους σιχάθηκε και έφυγε!”, δήλωναν οι καλοθελητές , σε άλλους βέβαια λείπει ακόμη και τώρα με τα τραγούδια της.

Πλέον εργάζεται στον οίκο μόδας της αδελφής της ενώ πρόσφατα έχει πει: “Δεν δίνω πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ την άποψή μου, την λέω μέσα από τα social media και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Την τηλεόραση την χρησιμοποίησα, με χρησιμοποίησε όσο η δουλειά μου ήταν συνδεδεμένη με αυτή”.

Ωστόσο, παρόλο που έχει αποσυρθεί από τις πίστες το καλλιτεχνικό μικρόβιο εξακολουθεί να υπάρχει μέσα της και γι' αυτό στο κανάλι της στο You Tube έχει ανεβάσει κάποια βίντεο που τραγουδάει.

Η Άντζυ Σαμίου σήμερα

View this post on Instagram

A post shared by Angie Samiou (@angiesamiou)

View this post on Instagram

A post shared by Angie Samiou (@angiesamiou)

View this post on Instagram

A post shared by Angie Samiou (@angiesamiou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: