Survivor 5: Απογοητευμένος ο Μαρτίκας – «Κάθε βράδυ σε σκεπάζω… Λυπάμαι για σένα Ανδρέα μου» (video) – Survivor

March 8, 2022

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι, στο Survivor 5, από τους Μαχητές ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης βγήκε ο παίκτης με τα χαμηλότερα στατιστικά. Ο ίδιος, στο αποψινό 7/3 επεισόδιο, θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τα όσα είπε ο Aνδρέας Ματθαιακάκης, με τον οποίο θεωρούσε πως ήταν πολύ κοντά, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει.



Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα

«Κατά την εξέλιξη της διαδικασίας του συμβουλίου προς δική μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο ο Σάββας και η Μαίη είναι ειλικρινείς άνθρωποι και οι μόνοι που στέκονται δίπλα του, είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί, κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις.

Survivor trailer 08/03: Ο Λιανός "παγώνει" και οι παίκτης ουρλιάζουν! "Δυστυχώς η..."

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor trailer 08/03: Ο Λιανός "παγώνει" και οι παίκτης ουρλιάζουν! "Δυστυχώς η..."

Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο, έχεις εφιάλτες ή έχεις άσχημα όνειρα όπως λες. Ανδρέα μου λυπάμει για όσα άκουσα στο συμβούλιο εχθές, λυπάμαι για την στάση σου αυτή και λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες στους ανθρώπους αυτούς που ίσως να είμαι και ο μοναδικός που να σε έχει βοηθήσει και να σε έχει στηρίξει τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor spoiler 7/3, ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία!

Survivor spoiler 7/3: Πολύ επεισοδιακό ήταν το βράδυ της Κυριακής 6/3 το Survivor, κάτι που αναμένεται να έχουμε και απόψε, μιας και μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα δούμε Διάσημους και Μαχητές του Survivor 5 να "μάχονται" για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Στο σημερινό επεισόδιο και πριν συναντηθούν οι δυο ομάδες στο στίβο μάχης, θα επικρατήσει χαμός. Ειδικά στην παραλία των Μαχητών θα γίνει το έλα να δεις, λόγω της Σταυρούλας, όπως βλέπουμε και στο σημερινό trailer.

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

Όσον αφορά το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού τα εμπόδια θα είναι πολύ κουραστικά και οι παίκτες θα πρέπει να κρατούν στα χέρια τους από ένα σακίδιο που θα πρέπει να το πάνε στον στόχο.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και να πάνε οι παίκτες σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, οι Διάσημοι θα πάρουν και την αποψινή νίκη και οι Μαχητές θα χρειαστούν να ψηφίσουν ξανά!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: