Κερνάει δωράκια η Κατερίνα Λιόλιου: Φόρεσε τα διάφανα και μας έπεσε το σαγόνι

March 6, 2022

Κερνάει δωράκια η Κατερίνα Λιόλιου: Φόρεσε τα διάφανα και μας έπεσε το σαγόνι





Απίστευτη ομορφιά, επικίνδυνο θηλυκό ανάβει φωτιές με τα διάφανα που φοράει!

Λίγες μέρες μένουν μέχρι να δούμε την Κατερίνα Λιόλιου να κάνει την εμφάνιση της στα backstage του X-Factor, αφού στις 18 Μαρτίου το μουσικό ριάλιτι επιστρέφει μέσα απο την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια παρέα με τον Ηλία Μπόγδανο θα υποδέχονται τους παίκτες στα backstage και θα τους εμψυχώνουν και θα τους ανεβάζουν την διάθεση.

Είναι η πρώτη προσπάθεια της Κατερίνας Λιόλιου σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας και τα πρώτα μηνύματα που βλέπουμε να κυκλοφορούν κάνουν λόγο για μια πολύ επιτυχημένη επιλογή.

Άλλωστε το πανέμορφο κορίτσι έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό απο την εποχή του The Voice, ενώ φέτος έσπασε τα νούμερα τηλεθέασης ως coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο J2US.


Η πανέμορφη 27χρονη Θεσσαλονικιά κάνει μικρά αλλά σταθερά βήματα και είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλούν για εκείνη ως μια απο τις καλύτερες τραγουδίστριες της Ελληνικής showbiz σκηνής.

Άλλωστε ήδη έχει ξεκινήσει να κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές αφού έχει αρχίσει και γίνεται ιδιαίτερα ενεργή στα social media όπου σχεδόν καθημερινά χαρίζει δωράκια ειδικά στο instagram.

Η τελευταία της εμφάνιση είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Απολαύστε την Κατερίνα Λιόλιου σε τρείς νέες φωτογραφίες σκέτη κόλαση.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Πηγή: tvfreaks.gr

Διαβάστε επίσης: