Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου; – Ζώδια

March 4, 2022

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 4 Μαρτίου. Τι μας περιμένει;



Με την ευκαιρία δείτε τα 3 θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 2022.

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Έντονη ανησυχία για την υγεία του Γιάννη Τσολάκη! Τον έδιωξαν αναγκαστικά οι γιατροί, οι φωτογραφίες που σοκάρουν!

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, τονίζεται η αυτοπεποίθηση σου, η δυναμικότητα σου και η διάθεση σου για να κάνεις καινούρια ξεκινήματα! Οι προϋποθέσεις για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, θα είναι οπωσδήποτε θετικές για εσένα και σαφώς η εκπλήρωση τους, θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνάμεις σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να επικεντρωθείς και να ασχοληθείς με πιο σοβαρά και ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες ή και τοξικές καταστάσεις! Κινήσου παρασκηνιακά και θα δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις για πετύχεις, τώρα! Είσαι σίγουρα πιο διαισθητικός και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές, που θα επιλέξεις να μείνεις για λίγο μόνος σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κοινωνικοποιηθείς ουσιαστικά, να αξιολογήσεις όπως πρέπει τις φιλίες σου και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές, όπως εσύ νομίζεις! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις να εκπληρώσεις τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα σπουδαία όνειρα σου!

Καρκίνος

Το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα, την υπόσταση σου και την καλή σου φήμη! Αποφασίζεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

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

ζώδια προβλέψεις 4 ΜΑρτίου

Λέων

Είσαι αποφασισμένος σήμερα φίλε Λέοντα, να γυρίσεις την πλάτη, στα τετριμμένα της καθημερινότητας! Πλέον έχεις διάθεση, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να αποκτήσεις διαφορετικές και συναρπαστικές εμπειρίες! Κατάλληλη ημέρα, για να οργανώσεις ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή μία έξοδο ψυχαγωγίας!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, πες ναι σήμερα σε ενδοσκόπηση, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και της ψυχολογίας σου! Επίσης, θα έχεις την δυνατότητα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, κρυφούς εχθρούς και αντιπάλους, που τώρα αποκαλύπτονται! Να εμπιστεύεσαι την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είναι η κατάλληλη ημέρα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με εκείνες. Ευκαιρία να βελτιώσεις τις επαφές σου, να συνεργαστείς με τους γύρω σου και να γνωρίσεις καλύτερα, τον εαυτό σου μέσα από αυτούς!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η ώρα, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει γρήγορους και αποτελεσματικούς ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που έχεις. Οφείλεις να σοβαρευτείς και να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα! Θα διαπιστώσεις πια, πως οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι'αυτό μην τις αμελείς!

Τοξότης

Την σημερινή ημέρα, θα έχεις την ευκαιρία, φίλε Τοξότη, να αναπτύξεις με διάφορους τρόπους, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο αισιόδοξη και ανέμελη διάθεση. Αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και επίδειξη, θα μπορέσεις να τραβήξεις όλη την προσοχή επάνω σου και σίγουρα θα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ήρθε η ώρα για να κάνεις απολογισμό των μέχρι τώρα γεγονότων, να ετοιμάσεις τις μελλοντικές κινήσεις σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις ορθά, τις εξελίξεις στον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Διορθώνεις και εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις, αφού εκμεταλλεύεσαι αποτελεσματικά την διαίσθηση σου!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και πιο ουσιαστική! Απολαμβάνεις συνομιλίες και συζητήσεις, όπως και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, θετικά νέα ή ψυχαγωγικές εξόδους! Επίσης, τα αδέρφια, οι γείτονες και οι γνωστοί σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, την σημερινή ημέρα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει σημαντική αξία για εσένα, υλική ή και συναισθηματική. Κάποιες εξελίξεις, συγκυρίες και συνθήκες, θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σου! Καταφέρνεις και βρίσκεις πρακτικές λύσεις, σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: