Το κολασμένο βίντεο της Ελευθερίας Ελευθερίου βάζει φωτιά στο διαδίκτυο

March 3, 2022

Το κολασμένο βίντεο της Ελευθερίας Ελευθερίου βάζει φωτιά στο διαδίκτυο





Ραγίζουν τα πατώματα με τα ανοίγματα της Ελευθερίας

Η αγαπημένη Τελεφερίκ των Τούρκων του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, έχει βρει νέο παιχνίδι και αυτό δεν είναι άλλο απο τα βίντεο στο Tik Tok.

Η τραγουδίστρια που έκανε όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί της την περασμένη τηλεοπτική σεζόν με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, φέτος απολαμβάνει όλη εκείνη την αναγνωρισιμότητα που της έδωσε το Survivor, αφού βρίσκεται μονίμως στα top της επικαιρότητας, αλλά και επαγγελματικά είναι μια απο τις τραγουδίστριες που εργάζονται.

Όσο παράξενο και να ακούγεται αυτό, δεν είναι όλοι οι τραγουδιστές τυχεροί όπως είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, αφού η πανδημία και η οικονομική κρίση που περνάει η χώρα κρατάει τα νυχτερινά μαγαζιά κλειστά.


Τα περισσότερα κορίτσια που εργάζονται είναι εκείνα που έχουν μια συμμετοχή σε ριάλιτι τηλεόρασης και έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Φυσικά η Ελευθερία δεν μένει μόνο στην αγάπη αυτή, αφού φροντίζει να προσφέρει και να κρατάει σε εγρήγορση τους πάντες και μέσα απο τα social media, οπού παραμένει τρομερά ενεργή.


Δείτε και εσείς ένα απο τα καλύτερα βίντεο της Κύπριας τραγουδίστριας

@eleftheria_elle #teleferik is back to fitness ???????????? #TikTok #tiktoker #tiktoktraditions #tiktokgreece #europe #foryou ♬ Friday (feat. Mufasa & Hypeman) (Dopamine Re-Edit) – Riton & Nightcrawlers

Πηγή: tvfreaks.gr

Διαβάστε επίσης: