Ξεσπάθωσε η Κλέλια Ρένεση: «Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Για να κάνετε «ντα»…» – Gossip

March 2, 2022

Η Κλέλια Ρένεση, εξέφρασε τη δική της δυσαρέσκεια για την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, να κηρύξει εμπάργκο σε Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες. Πρόκειται για μία απόφαση, που έλαβαν και άλλες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, εκφράζοντας την αντίδρασή τους απέναντι στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.



Η ηθοποιός αντέδρασε έντονα σε αυτή την απόφαση, μέσα από ένα ποστ στο Instagram: «Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού και αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της και τους διατάζει να τον διαγράψουν και αυτές κτλ.. Πάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!

Πέθανε η Κατερίνα Σιγανού

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πέθανε η Κατερίνα Σιγανού

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε», έγραψε στην ανάρτησή της Κλέλια Ρένεση.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο πολιτισμού, η υπουργός Λίνα Μενδώνη αποφάσισε και έδωσε την οδηγία ανασταλεί κάθε δραστηριότητα με ρωσικούς πολιτιστικούς οργανισμούς. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ακυρώνεται η εκδήλωση του Gala Όπερας που ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Μαρτίου, καθώς και η μετάδοση της παράστασης «Η Λίμνη των Κύκνων», στο πλαίσιο του κύκλου The Bolshoi Ballet Live from Moscow, την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

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

Χώρες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανακοίνωσαν την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεων των Μπαλέτων Μπολσόι και άλλων εκδηλώσεων, ξεκαθαρίζοντας ότι αρνούνται τη συνεργασία με καλλιτεχνικές ομάδες και δημιουργούς της Ρωσίας που συνδέονται με τον ίδιο τον Πούτιν, όταν μάλιστα αυτοί αρνούνται να καταδικάσουν τον πόλεμο.

Παράλληλα, κατακεραυνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, η οποία έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία αναφέρεται σε όλες τις παλινωδίες που εξόργισαν τους πολίτες τα τελευταία δυόμισι χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: