Viral video: Αμερικανός Συνταγματάρχης χαλάει την εικόνα που θέλουν να δείξουν τα κανάλια

March 1, 2022

Viral video: Αμερικανός Συνταγματάρχης χαλάει την εικόνα που θέλουν να δείξουν τα κανάλια





Ο πόλεμος της Ουκρανίας φαίνεται ότι γίνεται μέσο αντιπαραθέσεων σε ολόκληρό τον κόσμο, με τα κανάλια φυσικά να δίνουν την δική τους οπτική, η οποία δυστυχώς για την δημοσιογραφία δεν είναι πλέον αντικειμενική.

Ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ φαίνεται όμως ότι δεν έγινε αρεστός με αυτά που είπε και μάλλον δεν θα γίνει δεκτός ξανά στο Fox News αφού έδωσε μια μάλλον διαφορετική άποψη για το τι συμβαίνει εν μέσω της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας, οπτική που δεν ακολουθεί την κοινή γραμμή των μέσων ενημέρωσης.

Ουσιαστικά, ο συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ λέει ότι η Ρωσία δεν θέλει να εμπλέξει έναν άμαχο πληθυσμό και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τη σύγκρουση των πολιτών σε αυτά τα πληθυσμιακά κέντρα.


Εν μέρει αυτό οφείλεται στο ότι ο Πούτιν γνωρίζει ότι η δυτική προσέγγιση είναι ένας πόλεμος προπαγάνδας που θα τροφοδοτούνταν από το πώς θα έμοιαζε αν γινόταν σφαγή πληθυσμού.

Ωστόσο, εάν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν συμβιβαστεί με τους όρους, ο Πούτιν θα μπορούσε εύκολα να συντρίψει αυτά τα κέντρα με πυροβολικό και ρουκέτες.


Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας.

Πηγή: tvfreaks.gr

Διαβάστε επίσης: