Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάνει σπαγγάτο και μοιράζει εγκεφαλικά (Βίντεο)

February 28, 2022

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κάνει σπαγγάτο και μοιράζει εγκεφαλικά (Βίντεο)





Τα προσόντα της πρώην παίκτριας του Survivor,Μαριαλένας Ρουμελιώτη είναι πραγματικά εντυπωσιακά και η ίδια κάνει ότι καλύτερο μπορεί με τα βίντεο που ανεβάζει για να μας το αποδεικνύει αυτό.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια και πρωταθλήτρια καράτε ανεβάζει την θερμοκρασία στο Tik Tok με πραγματικά εντυπωσιακά βίντεο, τα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα τόσο των θαυμαστών που την ακολουθούν, αλλά και όλων εκείνων που την απολάμβαναν μέσα απο το Survivor.

Σίγουρα βλέποντας την Μαριαλένα να κάνει αυτά τα απίστευτα στα βίντεο που αναρτεί μας κάνει να την θυμόμαστε σε όλα αυτά τα εντυπωσιακά αγωνίσματα που την βλέπαμε στο περσινό Survivor, όπου ήταν μια πραγματική Μαχήτρια.


Βλέπετε τα φετινά κορίτσια είναι περισσότερο του καλλιτεχνικού και έχουν βγάλει οι περισσότερες σχολές θεάτρου, άλλες με επιτυχία και άλλες όχι τόσο!

Δείτε και εσείς την εντυπωσιακή και πραγματικά εκθαμβωτική Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ένα βίντεο όπου θα τρίβετε τα μάτια σας.

@marialena.rou #home #try #goodvibes #quarantinelife #training #handstand ♬ They Call Me Tiago (Her Name Is Margo) – Tiagz

Πηγή: tvfreaks.gr

Διαβάστε επίσης: