Σκοτεινή Θάλασσα: Το κρυφό παρελθόν της Όλγας βγαίνει στο φως – MEDIA & TV

February 28, 2022

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στην αστυνομική σειρά του Mega “Σκοτεινή Θάλασσα”, το ίδιο και οι εκπλήξεις, αφού το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας έρχεται να φέρει πολλές αλήθειες στο φώς. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος συνεχίζει να παλεύει με τους δαίμονες του.



Οι αποψινές εξελίξεις (28/2)

Η Όλγα διηγείται στον Ζήση την περιπέτειά της στη Ρωσία. Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η Όλγα, ο Μπόρις, ο Μιχαήλ και ο Βαντίμ αναλαμβάνουν τη διοίκηση μιας εταιρείας πετρελαίου. Ο αδίστακτος Μπόρις αρχίζει να εκτοπίζει έναν-έναν τους συνεταίρους του κι έτσι η Όλγα, φοβούμενη για τη ζωή της, ζητά καταφύγιο στην Ελλάδα.

Survivor spoiler 28/02: Παγώνουν παίκτες και Λιανός! Ζητάει να βγει υποψήφιος για να μην φύγει οικειοθελώς! Ανατροπή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 28/02: Παγώνουν παίκτες και Λιανός! Ζητάει να βγει υποψήφιος για να μην φύγει οικειοθελώς! Ανατροπή

Ετοιμάζεται να φύγει μέσω Πάτρας στην Ιταλία, όταν συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος στην Άννα από τον Μπόρις. Με τη βοήθεια της Ξένιας και του Μιχάλη αποφασίζει να μείνει και παντρεύεται τον Σάββα. Η Όλγα αποκαλύπτει στον Ζήση ποιος ήταν ο λόγος του καυγά της με την Άννα.

Παράλληλα, η Σμαρώ συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση της δολοφονίας του Ρώσου στις Αλυκές, ο Θεμιστοκλής ετοιμάζει μια έκπληξη στην Αιμιλία, ο Χρήστος ζητάει συμβουλές από τη γιαγιά Βασιλική και η Ξένια κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Σάββα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: