Survivor 5: Με αυτόν τον τρόπο διέψευσε ο Γιάννης Τσολάκης τη σχέση του με τη Σοφιάννα – Survivor

February 16, 2022

Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί αναφορικά με την σχέση που έχει ο Γιάννη Τσολάκη με την Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor 5. Στο αποψινό 15/2 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, Μαχητές και Διάσημοι αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας – δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει – στο οποίο η μπλε ομάδα εάν κερδίσει θα δει μηνύματα φίλων και συντρόφων.



Στο άκουσμα αυτό ο Γιάννης Τσολάκης θέλησε να πάρει το λόγο έπειτα από προτροπή του Γιώργου Λιανού, λέγοντας πως έχει ένα προαίσθημα ότι θα πάρουν την νίκη και ότι ανυπομονεί να δει έναν άνθρωπο που έχει και τον περιμένει έξω από το παιχνίδι με την μπασκετική του μπλούζα. Η Σοφιάννα οριακά ”άσπρισε” στο άκουσμα της είδησης ότι υπάρχει ”το πρόσωπο” εκτός Survivor…

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Χαμός στο λιμάνι της Ραφήνας με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη στο Survivor 5

Οι ζήλιες της Σοφιάννας στη Μαίη για τον Γιάννη

Μπερδεμένη φαίνεται πως είναι τελικά η σχέση της Σοφιάννας με τον Γιάννη Τσολάκη στο Survivor 5, αφού η πρώτη έκανε ζήλιες για τα τετ-α-τετ που είχε χθες ο συμπαίκτης της με την Μαίη.

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός στην φίλη της, την Ασημίνα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης στο χθεσινό (6/2) αγώνισμα, έδωσε την μπλούζα του στη Μαίη γιατί κρύωνε, και η Σοφιάννα δεν το πήρε και με τόσο καλό μάτι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: