Μετωπική επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Κάνατε παγκοσμίως γνωστή την έννοια της κωλοτούμπας» (video) – Πολιτική

February 16, 2022

Νέα επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός στην τριτολογία του στη βουλή λέγοντας: «Κάνατε παγκοσμίως γνωστή την έννοια της κωλοτούμπας όταν εμείς υλοποιούμε πλήρως το προεκλογικό μας πρόγραμμα» και συνέχισε: «Κατηγορήσατε αυτή την κυβέρνηση και εμένα ότι “άλλα κάνατε προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά”, εσείς που θα σκίζατε τα μνημόνια με ένα νόμο κι ένα άρθρο».



Ουκρανία: Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ασφάλεια τροφοδοσίας με φυσικό αέριο στο επίκεντρο

Survivor spoiler 15/02: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα παγώσει τους παίκτες! "Αποχωρεί οικειοθελώς ο..."

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 15/02: H ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα παγώσει τους παίκτες! "Αποχωρεί οικειοθελώς ο..."

κυριακοσ-μητσοτακησ

Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών και στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Για την Συμφωνία των Πρεσπών εκφράζοντας την διαφωνία μου είχα δηλώσει χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις ότι σε περίπτωση που μας εμπιστευτούν οι Έλληνες πολίτες δεν θα είμαστε σε θέση να αλλάξουμε την σύμβαση του ελληνικού κράτους. Υπήρξε απολύτως συνεπείς με όσα είπαμε προεκλογικά».

Για το επίμαχο θέμα της βάσης της Αλεξανδρούπολης που δέχθηκε σφοδρά πυρά από τον Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε: «Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι πριν πετύχουμε την επαναδιαπραγμάτευση η συμφωνία ανανεωνόταν κάθε χρόνο. Εσείς στα 4 χρόνια πετύχατε καμιά βελτίωση της υφιστάμενης συμφωνίας και δεν το ξέρουμε; Αν γίνετε πρωθυπουργός θα καταγγείλετε ή όχι την συμφωνία αυτή; Επικαλεστήκατε δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων σε αυτή την συγκυρία και αντί να έχουμε αρραγές μέτωπο επικαλείστε δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων ταυτιζόμενος με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν μου κάνει εντύπωση, με τον Καμμένο συγκυβερνούσατε, πάλι τέτοιες εκλεκτικές συγγένειες αναζητείτε».

αλεξησ-τσιπρασ

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

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Είμαι υπερήφανος να ηγούμαι μιας παράταξης της οποίας ο ιδρυτής Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε πει το 1970 στην Βουλή το περίφημο “Ανήκομεν εις την Δύσιν” είτε σας αρέσει είτε όχι».

Εθνική παραφωνία σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα, αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δευτερολογία του στην Βουλή και θύμισε στην αξιωματική αντιπολίτευση τις συμφωνίες που έχει καταψηφίσει ή έχει δηλώσει «παρών».

Στην συμφωνία με την Αίγυπτο, με την Γαλλία, τις αμυντικές δαπάνες της χώρας αλλά και το παρών στο σημερινό νομοσχέδιο.

«Θα καταψηφίσετε και την αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ η οποία θα έρθει για κύρωση εντός του επόμενου μήνα. Είστε εθνική παραφωνία για μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την χώρα», είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης: