Survivor 5: «Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά…» – Η αποκάλυψη του Λάμπρου για Μυριέλλα και Κατσαούνη – Survivor

February 16, 2022

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ο δημοσιογράφος φυσικά αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor 5.



Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor 5

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 15/2: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα. Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό», αποκάλυψε ο Λάμπρος.

Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα

Την Τετάρτη που μας πέρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν ο παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 μετά από την ψηφοφορία του κοινού. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφους παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 12/02 μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Από την άλλη, δεν δίστασε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του μια νίκη του. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά «Αυτό κρατάω. Και άλλα πολλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέεεε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: