Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Τάκη Καραγκούνια – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Survivor

February 15, 2022

Ένα απαιτητικό αγώνισμα είχαν απόψε οι Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5 κι η δοκιμασία απαιτούσε τεχνική και καλή ισορροπία. Συγκεκριμένα οι παίκτες έπρεπε να ισορροπήσουν επάνω σε μια κατασκευή και να προσπαθήσουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους στο νερό για να πάρουν τον πόντο.



Δείτε επίσης: Το… τερμάτισαν στο Survivor – Το πιο αποκαλυπτικό πλάνο που έχουμε δει ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor spoiler 14/02: Αποβάλλεται από το Survivor η Ασημίνα;

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 14/02: Αποβάλλεται από το Survivor η Ασημίνα;

Η σειρά του Σπύρου Μαρτίκα και του Τάκη Καραγκούνιας ήρθε κι η μάχη τους ήταν σκληρή. Σε κάποιο σημείο ο Τάκης φεύγει προς τα πίσω κι ενώ όλοι νομίζουν πως θα πέσει απευθείας στο νερό, εκείνος κρέμεται από την κατασκευή με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του.

Οι παίκτες σοκαρίστηκαν από τον τραυματισμό του γιατί, όπως φάνηκε στα πλάνα, το χέρι του ήταν γδαρμένο και κατακόκκινο. Ο ίδιος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Survivor 5: «Ξέσπασμα» Τριαντάφυλλου για Κωνσταντάρα - «Απλά σοκ...»

Σε ένα «ξέσπασμα» εναντίον του Λάμπρου Κωνσταντάρα προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος δίνει φυσικά συνέχεια στη μεταξύ τους κόντρα με τα λόγια του.

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

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ένας άγνωστος που φρόντισε να ενημερώσει τον τραγουδιστή για όσα έλεγε ο Λάμπρος, ενώ ο Ντάφυ έτρεχε στους στίβους μάχης στο περσινό survivor. Μερικά από τα όχι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου σχόλια ήταν τα:Σιχαμένε, καραγκιόζη αμπάλε, ηλίθιος και πανηλίθιος...

Σίγουρα ήταν αρκετά για τον χαρακτήρα του Ντάφυ, ώστε να ξεκινήσει «πόλεμο». Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις του Κωσταντάρα, καθώς στην παραλία δε συναντήθηκαν.

Το σχόλιο του Ντάφυ για τον Λάμπρο

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; που το είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, σοκ απλά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασε 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην τηλεθέαση».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: