Survivor 5: Ότι πιο τρυφερό – Οι ευχές της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη για τα γενέθλιά του – News

February 9, 2022

Μπορεί να μπήκε πριν μερικές μέρες στο Survivor 5 ο Άρης Σοϊλέδης, ωστόσο έχει καταφέρει κι έχει γίνει ήδη ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, η οποία συνεχώς αναφέρεται στον αγαπημένο της.



Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης έχει τα γενέθλια του, ωστόσο για πρώτη φορά τα περνάει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Βέβαια, η Μαρία Αντωνά θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

“Τσακισμένη” ψυχολογικά η Σίσσυ Χρηστίδου – Η ανάρτηση όλο νόημα 4 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του Άρη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά λουλούδι μου».

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τα γενέθλια του Άρη Σοϊλέδη

«Με τον Άρη έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις» – Βούρκωσε στον αέρα του OPEN η Μαρία Αντωνά

Αρκετά συγκινητικό ήταν το 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς οι Διάσημοι νίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας και έλαβαν ηχητικά μηνύματα από τους συντρόφους τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και εκείνο της Μαρίας Αντωνά, στον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια σχολίασε το επεισόδιο κατά την διάρκεια της σημερινής 2/2 εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη.

«Έχει περάσει ένας μήνας και μία μέρα. Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα του Άρη όταν ξεκίνησε το φλερτ μας ότι “είσαι η γυναίκα της ζωής μου και μια μέρα θα σε παντρευτώ.

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό οπότε ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι. Επειδή με τον Άρη έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις -έχει χάσει τον πατέρα του, τον αδελφό του-γι΄αυτό το βιώνει λίγο πιο δύσκολα» είπε η δημοσιογράφος βουρκωμένη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: