Survivor 5: «Μπορεί να έχουμε χωρίσει» – Η σπόντα της Ασημίνας για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη – Survivor

February 9, 2022

Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη είναι η Ασημίνα, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Η παίκτρια του Survivor 5 πολλές φορές έχει αναφερθεί στον τραγουδιστή, ωστόσο ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του, παρά μόνο με μερικές σπόντες και στίχους τραγουδιών.



Στο αποψινό 8/2 λοιπόν επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας προκειμένου να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

“Τσακισμένη” ψυχολογικά η Σίσσυ Χρηστίδου – Η ανάρτηση όλο νόημα 4 μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα για το πως νιώθει και για το αν είναι έτοιμη να διαβάσει τα μηνύματα, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω και πότε το έχει στείλει, μπορεί να έχουμε χωρίσει δηλαδή, να έχουν περάσει τόσες βδομάδες και να είναι το μήνυμα από π.Χ. Θέλω πάρα πολύ, το έχω δείξει. Ήρθα με χαρά να μην κλαίω, γιατί είναι πιο γουρλούδικο. Την προηγούμενη φορά που ήμουν χαρούμενη το πήραμε, οπότε ήρθα με χαρά σήμερα».

Η αναφορά της Ασημίνας στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5

Το σχόλιο όλο νόημα του Χρήστου Δάντη μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας για την σχέση τους

Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαιώσε στο 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά έναν στίχο από την μεγάλη του επιτυχία “Αναπάντητες κλήσεις”.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, χωρίς όμως να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο για την αγαπημένη του.

“Είμαι φαν του Survivor, το παρακολουθώ από πέρυσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο… Κατά τα άλλα, αγωνιστικούς συντροφικούς χαιρετισμούς στο Survivor”, είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: