Survivor 5: Τρόμος στην ομάδα των Διάσημων – Έπεσε ποντίκι πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά – Survivor

February 7, 2022

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου πολλά αναπάντεχα μπορούν να συμβούν.



Συγκεκριμένα, νέους συγκάτοικους απέκτησαν το βράδυ οι Διάσημοι, όπως είδαμε στο αποψινό 6/2 επεισόδιο του Survivor 5, οι οποίοι προκάλεσαν κανονικό χαμό!

Survivor 5: Πυρ και μανία η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Πυρ και μανία η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Παράλληλα, δες εδώ ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Δυστυχώς για εκείνος λοιπόν βρέθηκε στην καλύβα τους ένα μεγάλο ποντίκι, το οποίο μάλιστα έπεσε πάνω στο κεφάλι του Απόστολου Ρουβά.

«Τελικά ξέρε τι ήταν αυτό που ξύπνησε τη νύχτα; Ποντίκια! Και μάλιστα ένα ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου. Πάλια καλά, Παναγία μου, που δεν έπεσε στο δικό μου γιατί το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιο το είχα στο τσεπάκι μου» ανέφερε η Ευρυδίκη, που εκνεύρισε αρκετά τους Μαχητές με ένα σχόλιό της.

«Τώρα που ξημέρωσε δεν πρέπει να είναι καν μέσα ή και μέσα να είναι μπορεί να μην κουνιούνται καν! Έγινε χαμός το βράδυ από τα ποντίκια! Εγώ ξύπνησα γιατί με ακούμπησε κάτι στο κεφάλι αλλά αυτό που ένιωσα δεν ήταν αράχνη. Πετάγομαι και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι! Κάποια στιγμή μετά άκουγα που σκαρφάλωνε και περπάταγε μέσα στη σκεπή» είπε ο Απόστολος στον Άρη και τον Λάμπρο.

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

Η σκηνή με το ποντίκι στο πρόσωπο του Ρουβά στο Survivor 5

Σάκης Ρουβάς: ''Τα έχασα όταν είδα τον αδερφό μου στο Survivor''

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάκης Ρουβάς, για τον αδελφό του Απόστολο, ο οποίος αγωνίζεται στο φετινό Survivor 5. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δε χάνει λεπτό από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, διάβασε εδώ ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία που θα δώσει στις 13 Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" για τη συμμετοχή του Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor.

"Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου.

Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση" τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: