Δολοφονία Άλκη: Νέες εξελίξεις – Οκτώ συλλήψεις και αναζητούνται ακόμα δύο άτομα – Ελλάδα

February 7, 2022

Ακόμα δύο άτομα συνελήφθησαν για την φονική επίθεση εναντίον του 19χρονου Άλκη στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ανεβάζοντας σε οκτώ τον αριθμό των συλλήψεων που έγιναν σήμερα, Κυριακή.



Εκτός από τους παραπάνω κρατείται ήδη ο 23χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος θα απολογηθεί αύριο ενώπιον των ανακριτικών Αρχών της Θεσσαλονίκης.

Survivor 5: Πυρ και μανία η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Πυρ και μανία η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Κατά συνέπεια οι συλληφθέντες για την υπόθεση είναι μέχρι στιγμής εννέα, ηλικίας 20 έως 23 ετών.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δύο πρόσωπα και εις βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές αναζητήσεις είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Η νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας

"Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

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

Οι έρευνες συνεχίζονται."

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον 20χρονο - Οι φωτογραφίες με τους χούλιγκαν και το τατουάζ για τον ΠΑΟΚ

Ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ένας εκ των βασικών υπόπτων για το έγκλημα, ο 20χρονος φίλος και συνεργός του 23χρονου συλληφθέντα, κατάφερε να περάσει από τα σύνορα σαν κύριος και να φτάσει στην Αλβανία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ δίνουν τώρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 20χρονου.

Η αλβανική ενημερωτική ιστοσελίδα Top Channel έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του R.D., στις οποίες φαίνεται το τατουάζ του 20χρονου στον μηρό. Πρόκειται για τον αριθμό «1926» που παραπέμπει στο έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το μέσο, ο 20χρονος πέρασε κανονικά από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής με το αλβανικό του διαβατήριο, καθώς μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητήθηκε.

Το Gazeta Shqip έγραψε ότι ο 20χρονος «έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία, ενώ τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές».

Το Revista One, με τη σειρά του, δίνοντας την ταυτότητα του υπόπτου γράφει ότι πρόκειται για τον «Rogers Demirazi, τον 20χρονο που η ελληνική αστυνομία έχει κηρύξει καταζητούμενο».

«Το όνομα του 20χρονου έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα και πιθανόν μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και άλλα δεδομένα για τη ζωή του αναμένεται να παραδοθούν στις αλβανικές αρχές για να προχωρήσουν τη διαδικασία έκδοσης», επισημαίνεται ακόμη.

Όπως γράφει το αλβανικό Express, η ελληνική αστυνομία «παρακολουθεί τον συνεργό στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη».

«Ο 20χρονος έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία. Τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε τα Αλβανικά μέσα για τον

Διαβάστε επίσης: