Ραγδαίες αλλαγές στον ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή; – MEDIA & TV

February 7, 2022

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με το «Καλό Μεσημεράκι» να διαπρέπει στον ΣΚΑΪ και το σταθμό του Φαλήρου να αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές.



Στο κανάλι ποτέ δεν έχουν κρύψει την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Μουτσινά, ο οποίος, παρότι ορθώνει ανάστημα ακόμη και εναντίον της διοίκησης, φέρνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης ακόμη και φέτος, όπου έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως, όταν ξεκινά η εκπομπή του, βρίσκεται σε εξέλιξη εκείνη της Ελένης Μενεγάκη.

Survivor spoiler 06/02: «Αρπάχτηκαν» μπροστά στις κάμερες Ευρυδίκη και Σοφιάννα - Διέκοψαν το γύρισμα στο αγώνισμα

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/02: «Αρπάχτηκαν» μπροστά στις κάμερες Ευρυδίκη και Σοφιάννα - Διέκοψαν το γύρισμα στο αγώνισμα

Η αλλαγή καθεστώτος φέρνει νέα τάξη πραγμάτων

Από του χρόνου, όμως, φαίνεται πως θα υπάρξουν ορισμένες διαφοροποιήσεις. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με τη «Real Life» ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να αναλάβει τα «κλειδιά» της ψυχαγωγίας στο σύνολό της, παίρνοντας όλες τις παραγωγές των αντίστοιχων εκπομπών.

Κάπως έτσι, ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να φέριε διάφορες αλλαγές, επιθυμώντας να επικεντρωθεί στην ψυχαγωγία. Αυτό δε σημαίνει κάτι, ασφαλώς, για την εκπομπή του Μουτσινά, αλλά η ανάληψη της παραγωγής από τον Ατζούν θα φανεί στην πράξη το πώς θα την επηρεάσει στο μέλλον, πέραν των όποιων άλλων αλλαγών θέλει να πραγματοποιήσει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: