4 + 1 barakia στο Κολωνάκι για χαλαρό ποτό – Athens Guide

February 5, 2022

Τίποτα πιο ιδανικό για χαλάρωση, μετά από μία κουραστική μέρα, από την επίσκεψη σου σε ένα ωραίο baraki στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί θα απολαύσεις καλή μουσική, ωραία ποτά και ιδανική ατμόσφαιρα.



Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε για εσένα τα 5 πιο ωραία barakia στο Κολωνάκι για να απολαύσεις το ποτάκι σου. Με την ευκαιρία δες εδώ τα 2 +1 μαγαζιά στην Αθήνα που σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Αυτή η 35χρονη καλλονή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αυτή η 35χρονη καλλονή είναι η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

Minnie The Moocher, Τσακάλωφ 6

"Το Minnie the Moocher bar" δανείστηκε το 2013 το όνομά του από το πασίγνωστο τραγούδι του Cab Calloway για να προσθέσει στη ζωή της Αθήνας ένα ξεχωριστό All day classic bar.

Είναι αδιαμφησβήτητα εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Συνδυάζει την vintage & classy ατμόσφαιρα, τους soul, jazz, swing & blues ήχους με ποιοτικά, σπάνια & premium ποτά, signature cocktails και με ένα πλήρες menu φαγητού από finger food μέχρι προτάσεις για brunch, lunch break ή δείπνο.

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
View this post on Instagram

A post shared by Minnie the Moocher (@minniethemoocher_bar)

Jazz In Jazz, Δεινοκράτους 4

Το Jazz In Jazz, συστήνεται ως ένα μπαράκι- μικρό μουσείο της jazz και δεν έχει άδικο, καθώς είναι ένα από τα λίγα αυθεντικά στέκια της jazz σκηνής.

Το μαγαζί βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, ακριβώς πάνω από την πλατεία Δεξαμενής.

Εδώ από το 1978, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και τη ζεστή ατμόσφαιρα, να ακούσετε jazz μουσική από τις δεκαετίες του '20 μέχρι και τέλη του '60 και ίσως και λίγη κλασική.

Ένας χώρος γεμάτος αναμνήσεις, γεμάτος εικόνες και πλημμυρισμένος από μελωδίες. Ένας χώρος που ενώνει δύο γενιές και συνεχίζει αναλλοίωτος στο χρόνο χάρη σε αυτές.

View this post on Instagram

A post shared by Jazz In Jazz (@jazzinjazz)

M8, Μηλιώνη 8

Το M8 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι και είναι ιδανικό για να περάσετε την βραδιά σας.

"Η «ανήσυχη» κουζίνα του ξαναγράφει το γαστρονομικό χάρτη της περιοχής και τα tailor made cocktails του είναι το talk of the town", όπως αναφέρει και το ίδιο το μαγαζί.

Μάλιστα, τα cocktails είναι μοναδικά, καθώς είναι εμπνευσμένα από υλικά της κουζίνας και από άνθη με ένταση χρώματος και γεύσης, ενώ δημιουργούνται tailor made με έμφαση στις προσωπικές προτιμήσεις.

View this post on Instagram

A post shared by M8_Kolonaki (@m8kolonaki)

Rook Cocktail Bar, Καρνεάδου 25

Το Rook, προσφέρει ξεχωριστά vibes μέσα από την τροπική ατμόσφαιρα, την ελευθερία της φύσης και την ονειροπόληση ότι βρίσκεσαι σε ένα εξωτικό νησί, παρόλο που βρίσκεσαι μέσα στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά του κέντρου.

Μάλιστα, τα κοκτέιλ, θα σε κερδίσουν από την πρώτη γουλιά, αφού τα ιδιαίτερα φρούτα από διάφορα μέρη του κόσμου γίνονται η βάση τους που θα απολαύσεις, ακόμα κι αν επιλέξεις μια κλασική συνταγή.

Ανοίγει στις 21:00.

Low Profile Whisky Bar, Βουλής 7

Αν αγαπάς το ουίσκι, τότε το Low Profile Whisky Bar, στο κέντρο της Αθήνας, είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφτείς.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το μαγαζί διαθέτει διαλεχτές ετικέτες ουίσκι.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την διαχρονική jazz, blues και rock ‘n’ roll μουσική του, απογειώνεται.

Οι τιμές κυμαίνονται από τα € 6 το απλό ουίσκι έως € 45 το πιο σπάνιο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να παραγγείλει κανείς και «half» στη μισή τιμή.

View this post on Instagram

A post shared by Low Profile Whisky Bar (@low_profile_whisky_bar)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: