Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

February 5, 2022

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Τραγική κατάληξη είχε ένας 19χρονος στη Θεσσαλονίκη που έπεσε από τον 5ο όροφος πολυκατοικίας και κατέληξε στα τραύματά του.

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 19χρονος που έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε.

Παρά την αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία ότι ο νεαρός νοσηλευόταν εκτός κινδύνου, αυτός έχασε τελικά τη ζωή του περίπου μία ώρα μετά τη διαμετακόμισή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο νεαρός, που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Τούμπας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, πολύ σοβαρές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του νεαρού ήταν το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό, που σημειώθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς περίπου την ίδια ώρα με τον 19χρονο, ένας άλλος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έχασε επίσης τη ζωή του, όταν έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επίσης υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.  Στις 9 το πρωί σημειώθηκε η θανατηφόρα πτώση ενός άνδρα στην οδό Γραβιάς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: