Έκτακτες αποφάσεις στον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Εξελίξεις για την παρουσιάστρια – MEDIA & TV

February 4, 2022

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει στον ΑΝΤ1… την Ιθάκη της και φαίνεται πως ο σταθμός την εμπιστεύεται ως ένα από τα βασικά του «όπλα» στην τηλεοπτική «μάχη» με τα υπόλοιπα κανάλια.



Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, άλλωστε, σημειώνει τρομερή επιτυχία με το «Ρουκ Ζουκ», το οποίο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της μεσημεριανής ζώνης, με αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να τη σκέφτεται για το μέλλον, τη στιγμή που υπήρξε μια αποκάλυψη για την υγεία της.

Survivor spoiler 04/02: ΒΟΜΒΑ! Ζήτησε να αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 04/02: ΒΟΜΒΑ! Ζήτησε να αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου

Πάει... στη θέση της Μπεκατώρου η Μακρυπούλια;

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου, άλλωστε, ο σταθμός έβαλε στο συρτάρι το Your Face Sounds Familiar, θέλοντας ωστόσο να επαναφέρει το συγκεκριμένο σόου. Το κανάλι το εξετάζει σοβαρά, παρότι πέρυσι είχε ταλαιπωρηθεί από την πανδημία και δεν είχε ζωντανό κοινό, αν και το θέμα είναι το ποιος θα αντικαταστήσει την Μπεκατώρου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, το πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk» χαίρει άκρας εκτίμησης στο κανάλι και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι θα της ταίριαζε… γάντι ένα λαμπερό show. Άλλωστε το έχει κάνει και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία με το «Dancing with the Stars» στον ΑΝΤ1, όπου ήταν απαστράπτουσα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: