Οργισμένη παρέμβαση Τσίπρα στη Βουλή: “Ή είστε κατσαπλιάδες ή μας λέτε ψέματα!” – Πολιτική

January 30, 2022

Έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Χρήστο Στυλιανίδη.



Βουλή: “Φωτιά” άναψαν οι μάσκες που μοιράστηκαν στους βουλευτές – Έγραφαν “Made in Turkey” (photo)

Πάνος Νάτσης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πάνος Νάτσης: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης

Μετά την ομιλία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο και ζήτησε από τον κ. Στυλιανίδη να δώσει εξηγήσεις για τα προβλήματα που προκάλεσε η «Ελπίδα» στην Αττική.

«Είστε υπουργός κυβερνήσεως της ΝΔ και οφείλετε να δώσετε απαντήσεις» είπε.

τσιπρασ-αλεξησ

«Δεν κατάλαβα να μας υποδείξατε κάπου να κάνατε λάθος. Που κάνατε λάθος; Γιατί ζητήσατε συγγνώμη;» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Τσίπρας.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJFTkdBR0VZQV9XSURHRVRfMTYzMDEwIj48L2Rpdj4NCjxzY3JpcHQgZGF0YS1jZmFzeW5jPSJmYWxzZSI+DQooZnVuY3Rpb24oRSxuLEcsQSxnLFksYSl7RVsnRW5nYWdleWFPYmplY3QnXT1nO0VbZ109RVtnXXx8ZnVuY3Rpb24oKXsgKEVbZ10ucT1FW2ddLnF8fFtdKS5wdXNoKGFyZ3VtZW50cyl9LEVbZ10ubD0xKm5ldyBEYXRlKCk7WT1uLmNyZWF0ZUVsZW1lbnQoRyksIGE9bi5nZXRFbGVtZW50c0J5VGFnTmFtZShHKVswXTtZLmFzeW5jPTE7WS5zcmM9QTthLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKFksYSl9KSh3aW5kb3csZG9jdW1lbnQsJ3NjcmlwdCcsJy8vd2lkZ2V0LmVuZ2FnZXlhLmNvbS9lbmdhZ2V5YV9sb2FkZXIuanMnLCdfX2VuZ1dpZGdldCcpOw0KX19lbmdXaWRnZXQoJ2NyZWF0ZVdpZGdldCcsDQp7d3dlaTonRU5HQUdFWUFfV0lER0VUXzE2MzAxMCcscHViaWQ6MTgwMTYxLHdlYmlkOjE2NTIzOSx3aWQ6MTYzMDEwfSk7DQo8L3NjcmlwdD4JCQk8L2Rpdj4=

«Δεν έκλεισε μόνο η Αττική Οδός. Έκλεισαν κι άλλοι δρόμοι. Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού. Θα αναλάβετε ποτέ καμία ευθύνη;» τόνισε σε άλλο ύφος ο κ. Τσίπρας.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι ακόμα και μετεωρολόγοι που ανήκουν στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, διέψευσαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οποίος είπε ότι η εθνική μετρολογική υπηρεσία έπεσε έξω. «Δεν έκλεισε μόνο η Αττική οδός, έκλεισε και η Κατεχάκη, έκλεισε και η Μαραθώνος, η Μεσογείων που είναι τόσο νοσοκομεία εκεί. Τι έφταιξε λοιπόν; Γιατί τότε μπόρεσαν κι εσείς δεν μπορέσατε; Θα μας πείτε που έγινε το λάθος ή θα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν είχε γίνει συζήτηση περί απαγόρευσης διέλευσης των βαρέων οχημάτων κι εσείς λέτε τώρα ότι δεν υπάρχουν πρακτικά» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

τσιπρασ-αλεξησ

«Ή είστε κατσαπλιάδες στις διαδικασίες σας ή μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη αυτό δεν αξίζει στον ελληνικό λαό, δεν αξίζει στους Έλληνες πολίτες. Όταν ζητάτε συγνώμη θα εξηγείται το λόγο που κάνατε λάθος» είπε κλείνοντας την τοποθέτηση του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: