Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι; – Survivor

January 27, 2022

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού. Αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να αποκαλύψει το μυστικό που του είχε αναφέρει η Μυριέλλα Κουρεντή καθώς θεώρησε άδικο το γεγονός πως οι Μαχητές δεν γνώριζαν τι σχέδια είχαν καταστρώσει οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας τους.



Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, επιβεβαιώνοτας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Στα χιόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου φτιάχνοντας χιονάνθρωπο – Η ανάρτηση στα social

Η αποχώρηση του Θανάση Βισκαδουράκη από το Survivor 5

Η κούκλα γυναίκα του Θανάση Βισκαδουράκη – Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον 5χρονο γιο τους

Tον γνωρίζουμε από τις ερμηνείες του στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη και διαθέτει πηγαίο χιούμορ. Ο ηθοποιός που μας αποκαλύπτει ένα νέο πρόσωπο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Γιώτα, ενώ ο γιος τους Ιερώνυμος είναι 5 χρονών. Ο φακός του ΟΚ! τους έχει απαθανατίσει μαζί σε παιδική χαρά κοντά στο σπίτι τους, στο Μαρούσι.

Όλοι μαζί διασκέδαζαν με την ψυχή τους. Ο μικρός, μάλιστα, μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό, όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε, αλλά φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ. «Είμαι υπεύθυνος για πολλά πράγματα γι’ αυτόν. Να είμαι κοντά του και να παίζω, να μην τον κοροϊδεύω, να είμαι από πάνω του. Παράλληλα, ο ρόλος του μπαμπά είναι να προστατεύει και τη μαμά, γιατί είναι ό,τι πιο δύσκολο», έχει παραδεχτεί ο δημοφιλής πρωταγωνιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: