Survivor 5: «Τώρα θα αρχίσουμε να…» – Οι πρώτες δηλώσεις των Διάσημων μετά την αποχώρηση του Βαλάντη – Survivor

January 23, 2022

Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5 απόλαυσαν οι Διάσημοι, με τους ίδιους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.



Οι 2 ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους μετά το τέλος του συμβουλίου και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο οι Διάσημοι όσο και οι Μαχητές σχολιάσαν την αποχώρηση του τραγουδιστή.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 Spoiler (22/1): Οριστικό – Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Οι παίκτες των Διάσημων ανέφεραν μεταξύ άλλων πως τώρα θα ξεκινήσουν να απολαμβάνουν το παιχνίδι και πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους δικαίωσε.

«Πρώτο βράδυ χωρίς τον Βαλάντη …Ηρεμία…Αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά μέχρι να το πει ο Λιανός μας έβγαλε την ψυχή. Έλεγα γιατί αργεί τόσο; Το μόνο που θα ήταν αστείο ήταν να έλεγε αποφασίσαμε να πάμε τον Βαλάντη στην άλλη ομάδα. Θεωρώ ότι πραγματικά θα αρχίσουμε να το απολαμβάνουμε», είπαν χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις Διάσημων – Μαχητών μετά την αποχώρηση του Βαλάντη από το Survivor 5

«Τόσα πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5» – Επιβεβαιώθηκε το υπέρογκο ποσό

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ένας πολύ στενός φίλος του Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε ήταν μαζί του στο ραντεβού που είχε κάνει για να μπει στο Survivor 5 και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα χρήματα που έπαιρνε.

Ο ίδιος σχολίασε τη δράση του φίλη του στο ριάλιτι επιβίωσης, την επίμαχη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και το τελειωτικό χτύπημα που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, καθώς και την άγνωστη ιστορία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και έμεινα έκπληκτος ήταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν ότι πρότεινε στον Βαλάντη να πάει στη δισκογραφική του εταιρεία και πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη που ήταν παραγωγός για τραγούδια αλλά δεν βγήκε ποτέ τίποτα και μετά είδα έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα να του βάζει τρικλοποδιές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Βαλάντη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: