Βαλάντης: «Δεν την ξεπέρασα ποτέ», η πανέμορφη δικηγόρος που τον έριξε στα πατώματα και χώρισε πριν τον γάμο

January 2, 2022

Βαλάντης: «Δεν την ξεπέρασα ποτέ», η πανέμορφη δικηγόρος που τον έριξε στα πατώματα και χώρισε πριν τον γάμο


διαφ.
Ο Βαλάντης μπήκε στο survivor ελεύθερος, αφού πριν μερικούς μήνες χώρισε από την τελευταία του σύντροφο και μάλιστα ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός.Συγκεκριμένα, ο τραγου...
διαφ.
Ο Βαλάντης μπήκε στο survivor ελεύθερος, αφού πριν μερικούς μήνες χώρισε από την τελευταία του σύντροφο και μάλιστα ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός.Συγκεκριμένα, ο τραγου...Ο Βαλάντης μπήκε στο survivor ελεύθερος, αφού πριν μερικούς μήνες χώρισε από την τελευταία του σύντροφο και μάλιστα ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του, ότι του ζήτησε 1.500 ευρώ τον μήνα, προκειμένου να συνεχίσει να είναι μαζί του.

Η τελευταία σχέση του Βαλάντη έγινε για να ξεπεράσει την προηγούμενη

Ωστόσο, ο χωρισμός αυτός δεν του στοίχισε ιδιαίτερα, αφού σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως ξεκίνησε την εν λόγω σχέση, ώστε να ξεπεράσει την προηγούμενη σύντροφό του.

Η σύντροφος που δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα ο Βαλάντης

Η σύντροφος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη είναι η Κατερίνα Καπόλα, δικηγόρος στο επάγγελμα, με την οποία ο Βαλάντης χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενη σχέση μου με την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα, δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη και αυτό ήταν λάθος», έχει εξομολογηθεί ο τραγουδιστής.

Βαλάντης πρώην σύντροφος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: