Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία – Τα χυδαία μηνύματα που αντάλλαξε με ελεύθερη επαγγελματία

December 17, 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία – Τα χυδαία μηνύματα που αντάλλαξε με ελεύθερη επαγγελματία





Νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, μία κοπέλα, ελεύθερη επαγγελματίας που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, έδωσε τα μηνύματα που της έστελνε ο παρουσιαστής που σοκάρουν.

Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της έστειλε το εξής μήνυμα: «…. με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ….». Η ίδια δεν απάντησε στα μηνύματα, ωστόσο συνέχισε να λαμβάνει μηνύματα προκλητικού περιεχομένου από τον παρουσιαστή.


«Έλα στο σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ. Που είσαι; θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις, ήταν τα επόμενα μηνύματα που έστειλε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ένα χρόνο μετά, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα», επικοινώνησε ξανά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Έχω …. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου. Μου αρέσει πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου και τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

πηγη: tlife.gr

Διαβάστε επίσης: