Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση


Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση


διαφ.
Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση href="https://www.facebook.com/dialog/feed?app_id=993025187555461&display=popup&caption=fanpage.gr&link=https%3A%2F%2Ffanpage.gr%2Fviral%2Fasteia%2F%25cf%2580%25ce%25b5%25ce%25b8%25ce%25b1%25ce%25af%2...

Πεθαίνει ένας τυπάκος και πάει καρφί κόλαση…Εκεί που καθότανε του λέει ο σατανάς “Ρε συ πολύ σκυθρωπός φαίνεσαι”

Άπαντα ο τυπάκος εμβρόντητος “Ε όσο να ναι κόλαση – τι µε περιµένει.. αναθεωρώ τα λάθη που µε έφεραν εδώ…”

Σατανάς – “Ίσως να µην είναι τόσο άσχηµα όσο νοµίζεις… – να σου πω καπνίζεις ?”

Τύπος – “Ε Κανά πακετάκι τη µέρα το κάπνιζα..”

Σατανάς – “Τις Δευτέρες έχουµε ηµέρα καπνίσµατος µε τα καλύτερα τσιγάρα από όλο τον κόσµο – για καρκίνο µη φοβάσαι , ήδη νεκρός είσαι”

Ο τύπος ανασκουμπώνεται λίγο ανακουφισμένα…

Σατανάς – “Πίνεις?”

Τύπος – “Ε όλο και Κανά ουισκάκι χτύπαγα κάτω…”

Σατανάς – “Τις Τρίτες είναι µέρα ποτού , µε τα καλύτερα και ποιο ακριβά ποτά του κόσμου. Για συκώτια µη φοβάσαι , νεκρός είσαι..”

Ο τύπος παίρνει λίγο τα πάνω του πλέον !!

Σατανάς – “Τζογάρεις ?”

Τύπος – “Για να µαι ειλικρινής – μετανιώνω που άφησα την οικογένεια µου στο δρόμο, εξαιτίας του πάθους µου για το καζίνο , αλλά ναι τζογάριζα…”

Σατανάς – “Τετάρτες στρώνουμε χαρτάκι και όσοι θέλουν µπαρµπουτάκι – και να χρεοκοπήσεις στα @@ σου…”

Ο τύπος τώρα μέσα του λέει – ρε δεν είναι κι άσχημα , καλά που ήρ8α εδώ..

Σατανάς – “Κανά τσιγαριλίκι έκανες , πες αλήθεια?”

Τύπος – “Ναι έπινα Κανά ζωνιανιό που και που…”

Σατανάς – “Πέμπτες ημέρα ναρκωτικών , οι καλύτερες κόκες από Κολοµßία , τα πάντα.. και να εθιστεις τι σε νοιάζει. νεκρός είσαι.”

Ο τύπος πλέον είναι µε χαμόγελο πλατύ και στα όρια της ευτυχίας…

Σατανάς – “Να σου πω , μεταξύ µας , τον έπαιρνες που και που από πίσω ??”

Τύπος – “Α σατανά µου όλες τις αμαρτίες έχω κάνει , αλλά αυτό ΠΟΤΕ.”

Σατανάς – “Χµµµ…τότε οι Παρασκευές θα ναι ζόρικες..”

BONUS ANEKDOTA

Τέσσερις φίλοι οι οποίοι βρέθηκαν τυχαία σε ένα μπαρ και είχαν πιάσει την κουβέντα για διάφορα θέματα. Σε μια στιγμή, ο ένας από αυτούς πηγαίνει στην τουαλέτα, ενώ οι υπόλοιπο συνέχιζαν τη συζήτηση τους, σχετικά με τα κατορθώματα των γιών τους. Ξεκινάει ο πρώτος.

· Εμένα ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα στην αντιπροσωπεία της Mercedes στην Κηφισίας. Ανέβηκε σιγά-σιγά όμως θέσεις, και τώρα είναι διευθυντής πωλήσεων. Μάλιστα, είναι τόσο καλός στη δουλειά του που έχει συνεχώς μπόνους. Να φανταστείτε χάρισε σε ένα φίλο του μια ολοκαίνουρια Mercedes.

· Αυτό δεν είναι τίποτα, πετάγεται ο δεύτερος, εμένα ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα σε ένα μεσιτικό γραφείο. Ανέβηκε θέσεις όμως και τώρα είναι τόσο πλούσιος που αγόρασε και χάρισε σε ένα φίλο του ένα ολόκληρο σπίτι στην εξοχή.

· Όλα αυτά τα ακούω βερεσέ, λέει και ο τρίτος. Ο γιος μου ξεκίνησε καθαρίζοντας πατώματα στην Σοφοκλέους. Με τον καιρό όμως ανέβηκε στην κλίμακα και πλέον είναι τόσο πλούσιος, ώστε χάρισε σε ένα φίλο του μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων. Εκείνη τη στιγμή, γυρνάει ο τέταρτος της παρέας, και οι υπόλοιποι του εξηγούν το θέμα συζήτησης.. και ρωτάνε και για τον δικό του γιο. Ο τύπος παίρνει περίλυπο ύφος και λέει..

· Τι να σας πω ρε παιδιά.. μια ζωή ο γιος μου κομμωτής ήταν. Και πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και να ήταν κρυφός.. να πάει στο διάολο.. αλλάζει τους γκόμενους σαν τα σώβρακα.. Η μόνη παρηγοριά είναι ότι έχει και τα τυχερά του. Οι τρεις τελευταίοι γκόμενοι του χάρισαν μια Mercedes, ένα σπίτι και μετοχές αξίας 20 εκατομμυρίων δραχμών.


Πηγή
Δείτε τη συνέχεια
Loading...