Τροχαίο στη Βουλή: Συγκινεί ο πατέρας του Ιάσονα για την δωρεά οργάνων – «Η πιο εύκολη απόφαση που πήραμε»

July 12, 2021

Τροχαίο στη Βουλή: Συγκινεί ο πατέρας του Ιάσονα για την δωρεά οργάνων – «Η πιο εύκολη απόφαση που πήραμε»

Πέντε μήνες έχουν περάσει από όταν ο Ιάσονας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη υπηρεσιακό όχημα, έξω από τη Βουλή. Η αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων διοργάνωσε λαμπαδηδρομία στη μνήμη του άτυχου νέου. Υπενθυμίζεται πως τα ζωτικά του όργανα είχαν δοθεί σε επτά συνανθρώπους μας.

«Ο θάνατος και η απώλεια, μόνο με αγάπη και με ζωή μπορεί να αναπληρωθεί», δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1, εμφανώς συγκινημένος, ο πατέρας του Ιάσονα.

Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων διοργάνωσε προς τιμή του για πρώτη φορά Λαμπαδηδρομία από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα. «Θα ήθελα μέσω εσάς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τους ανθρώπους που κατάφεραν σήμερα, τιμήσουν εμένα, την οικογένεια μου και προπαντός τη μνήμη του γιου μου. Ευχαριστούμε πολύ την Περιφέρεια γιατί στήριξε αυτή την προσπάθεια και το Σύλλογο μεταμοσχευμένων που μας έχει αγκαλιάσει με απίστευτη αγάπη, με σεβασμό και μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να βελτιώσουμε λίγο όλη αυτή την κατάσταση που βιώνουμε μετά το χαμό του παιδιού μας», είπε ακόμη στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του αδικοχαμένου Ιάσονα.

Συγκινημένος ο πατέρας του άτυχου νέου, μίλησε για τη στιγμή της απόφασης να δωρίσει το βράδυ που κρίθηκε από τα ιατρικά τεστ εγκεφαλικά νεκρός, τα ζωτικά όργανα του παιδιού του, «ήταν η πιο εύκολη απόφαση που πήραμε ομαδικά σαν οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων


Πηγή

Διαβάστε επίσης: