Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους, η βίλα και οι βολτες με το σκάφος

June 18, 2021

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους, η βίλα και οι βολτες με το σκάφος





Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί στη Σκόπελο, μετά το τέλος των γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!, που θα κυκλοφορήσει με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», κατά την εξόρμησή τους στο νησί των Σποράδων.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν γίνει αχώριστοι από την πρώτη κιόλας σεζόν της σειράς και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, κάνουν μαζί διακοπές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο ηθοποιοί έφτασαν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στη Σκόπελο, έμειναν για περισσότερο από μία εβδομάδα σε πολυτελή βίλα και είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις ομορφιές των Σποράδων αλλά και να περιηγηθούν με σκάφος σε παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες οδικώς.

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος γνώρισαν τις ομορφιές των Σποράδων

Μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν η νησίδα Τσουγκριά της Σκιάθου -που πας με καραβάκι- αλλά και το γνωστό beach bar La Isla, του γιου του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Φυσικά δοκίμασαν και τις σπεσιαλιτέ της Σκοπέλου, τρώγοντας σε παραδοσιακές ταβέρνες, ενώ τα βράδια έκαναν χαλαροί τις βόλτες τους στη Χώρα, με τη Μαρία Κίτσου να ψωνίζει σουβενίρ από τοπικά μαγαζιά, που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο και στα σοκάκια.

Μαρία Κίτσου - Δημήτρης Γκοτσόπουλος διακοπές


Πηγή

Διαβάστε επίσης: