Ο Τριαντάφυλλος προειδοποιεί: «Έρχονται ωραία πράγματα…» – Survivor

June 9, 2021

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε με την παραμονή του στο Survivor να κερδίσει σπουδαία δημοτικότητα, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για μια λαμπρή επόμενη μέρα.



Ο γνωστός τραγουδιστής προκάλεσε αμφιλεγόμενα συναισθήματα, καθώς έκανε τους μισούς τηλεθεατές να τον αγαπήσουν κι τους άλλος να τον «μισήσουν».

Survivor 4: Η Μαριαλένα είπε αυτό που ξέρουμε όλοι - «Το Survivor είναι στημένο κι εγώ τα έχω κάνει όλα»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Η Μαριαλένα είπε αυτό που ξέρουμε όλοι – «Το Survivor είναι στημένο κι εγώ τα έχω κάνει όλα»

Ωστόσο, ο ίδιος είναι πλέον στην οικογένεια του και μετά από περίπου 6 μήνες έσφιξε ξανά στην αγκαλιά του τον γιο του, στον οποίο έχει και τεράστια αδυναμία.

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

Ο Ντάφυ έχει κάνει ξανά την εμφάνιση του στο instagram μετά από μήνες απουσίας και δεν έχει σταματήσει να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξη που του έχει προσφέρει.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, ο ίδιος προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αγάπης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Πάντα με την κόκκινη μπαντανα στο λαιμό !!! Σας αγαπάω τόσο πολύ κάθε λεπτό παίρνω χιλιάδες μυνηματα από ολους εσας τα διαβάζω με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό !!! Έρχονται ωραία πράγματα και όλα τα οφείλω σε όλους εσάς και στην αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε όλο αυτό τον καιρό».

View this post on Instagram

A post shared by Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)

Η πρόταση που έχει... για καθηγητής

Ο Τριαντάφυλλος έχει γίνει το πιο «καυτό» όνομα, μετά τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor, με τον ίδιο να έχει στα χέρια του, όπως φαίνεται, αμέτρητες προτάσεις.

Όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης (8/6) η εκπομπή Πρωινό, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να δεχθεί πρόταση για τη θέση καθηγητή σε μουσικό ριάλιτι.

Survivor - Τριαντάφυλλος: Τον... καπαρώνει η εταιρεία του Κοκλώνη;

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο των ημερών. Ο Τριαντάφυλλος, που έγινε δεκτός ως ήρωας στην επιστροφή του, φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη ενώ την ίδια στιγμή έχει προκύψει και πρόταση για συνεργασία με τον Αλέξη Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: