Μέλη οικογένειας γυμνάστηκαν συστηματικά επί 6 μήνες και αυτές είναι οι πριν και μετά φωτο τους

May 19, 2021

Μέλη οικογένειας γυμνάστηκαν συστηματικά επί 6 μήνες και αυτές είναι οι πριν και μετά φωτο τους





Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται δύναμη ψυχής αλλά και σώματος. Πάνω απ’ όλα όμως το μυαλό είναι εκείνο που θα κάνει όλη τη δουλειά, γιατί όλα ξεκινούν από εκεί. Ο Jesse είναι ένας κινέζος φωτογράφος. Αποφάσισε να κάνει δίαιτα και γυμναστική για να αλλάξει την εμφάνισή του. Επειδή μόνος του δε θα μπορούσε να τα καταφέρει, ζήτησε την υποστήριξη της οικογένειάς του.

Έτσι λοιπόν, για 6 ολόκληρους μήνες έκαναν όλοι μαζί εντατική γυμναστική και ειδική διατροφή. Τα αποτελέσματα είναι αποτυπωμένα στις φωτογραφίες και η σύγκριση του πριν με το μετά είναι απίστευτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του Jesse μετακόμισε στο σπίτι του γιου της για να βοηθήσει την εγκυμονούσα νύφη της στα πρώτα στάδια της μητρότητας. Ο Jesse το βρήκε αυτό σαν μια καλή ευκαιρία να καλέσει και τον πατέρα του να μείνει μαζί τους, ώστε να δεθούν όλοι τους λιγάκι περισσότερο σαν οικογένεια.

Ο μέλλων παππούς κατέφτασε στο σπίτι του γιου του κουβαλώντας μαζί του, όπως πάντα, την μεγάλη μπυροκοιλιά του. Ο Jesse όταν το είδε σκέφτηκε ότι ήταν ανάγκη να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, ώστε να ανακτήσει και πάλι το πάθος του για ζωή.

Ξεκίνησαν μαζί να πηγαίνουν για περπάτημα και τα βήματά τους γίνονταν όλο και πιο γρήγορα και σταδιακά έγιναν τζόκινγκ. . Προσθέτοντας όλο και περισσότερη άσκηση, άρχισαν να πηγαίνουν και στο γυμναστήριο. Επιπλέον, παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους μετρώντας το σώμα τους κάθε 10 ημέρες.

Αυτό που αρχικά προγραμματίστηκε να διαρκέσει από τις 10 Μαρτίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, έγινε τελικά τρόπος ζωής για τους δυο άνδρες. Ο Jesse λέει ότι το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα ήταν να δει τον πατέρα του να έχει αυτοπεποίθηση.







πηγη: newside.gr

Διαβάστε επίσης: