Survivor 4: «Τελευταία παράσταση για το τοξικό δίδυμο» – Survivor

April 22, 2021

Το Survivor έρχεται στην πιο κρίσιμη στιγμή του για αυτή την εβδομάδα, καθώς ένας εκ των υποψηφίων προς αποχώρηση θα σβήσει τη δάδα του και θα πάρει το δρόμο για την Ελλάδα, με το Twitter να αγωνιά για τον χωρισμό μεταξύ Τριαντάφυλλου και Αλέξη Παππά.



Οι δυο τους είναι υποψήφιοι μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το Athensmagazine.gr γνωρίζει ήδη ποιος είναι ο παίκτης, που φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντως, επιθυμούν την αποχώρηση ενός από τους δύο «αδελφούς», κρατώντας… κομμένη την ανάσα τους.

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που ο Ατζούν διώχνει Τζέιμς και Μπάρτζη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που ο Ατζούν διώχνει Τζέιμς και Μπάρτζη!

Survivor 4: Το Twitter ανυπομονεί για την αποχώρηση ενός από τους «αδελφούς»

Το Twitter, λοιπόν, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του. «Τελευταία παράσταση για το τοξικό δίδυμο», ήταν μια από τις τοποθετήσεις, αναμένοντας την τελική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό για τον παίκτη, που θα μαζέψει τα πράγματά του.

Survivor spoiler: Αν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος χάνει το 50% των χρημάτων του

Survivor spoiler: Όχι δεν πρόκειται για στρατηγική η έκκληση του Τριαντάφυλλου στον κόσμο να μην τον ψηφίσει και να τον αφήσει να αποχωρήσει αυτή την φορά από το Survivor αλλά πάμε να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή!

Φέτος στο ριάλιτι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν ή μάλλον έδιναν και έπαιρναν. Η αρχή έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο κι αφού ακολούθησαν άλλες πόσες αυτό το... αστείο για τον Ατζούν τελείωσε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Τι συμβαίνει με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor - Η ρήτρα στο συμβόλαιο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι πρώτο σε όλα και ειδικά όσον αφορά το Survivor, ο Ατζούν... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: