Παγώνη: "Εδώ καίγεται ο κόσμος και εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;"

April 21, 2021

Παγώνη: "Εδώ καίγεται ο κόσμος και εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;"



Παγώνη: “Εδώ καίγεται ο κόσμος και εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;”



Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, τόνισε ότι ο αριθμός των νοσηλευμένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι ακόμη μεγάλος, παρά την σταθερότητα που έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τα κρούσματα.

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σε δηλώσεις της το πρωί της Τρίτης (20/4) αναφέρθηκε στην εικόνα των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, στα πάρτι στις πλατείες αλλά και στις μετακινήσεις του Πάσχα.

Σχετικά με τα κρούσματα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι παρατηρείται κάποια σταθερότητα, όμως ο αριθμός των νοσηλευμένων εντός και εκτός ΜΕΘ είναι ακόμη μεγάλος.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ένα 40-45% από αυτούς που νοσηλεύονται, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, και ένα 25% που δεν έχουν εμβολιαστεί ενώ ήταν η σειρά τους. Αυτήν την εποχή αυτοί που νοσηλεύονται είναι νέοι.

Οι μετακινήσεις το Πάσχα

Σχολιάζοντας το τι θα πρέπει να συμβεί με τις μετακινήσεις το Πάσχα η Παγώνη είπε συγκεκριμένα: “Εδώ καίγεται ο κόσμος, γίνεται πόλεμος, εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;”

“Δεν νομίζω ότι θα πάρει το ρίσκο καμία επιτροπή να βγάλει τον κόσμο στην επαρχία. Προχτές, βάλαμε σε ράντζα τους non-Covid ασθενείς” επεσήμανε.

Ο συνωστισμός και τα πάρτι

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον συνωστισμό που παρατηρείται από τους νέους και τα πάρτι που διοργανώνονται δήλωσε πως θα μπορούσε να ανοίξει η εστίαση καθώς κάποιοι θα βγουν έξω και έτσι θα εκτονωθεί η κατάσταση.

“Η νεολαία δεν έχει καταλάβει ότι οι μεταλλάξεις την αφορούν. Ένας ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει σε 50-80 άτομα”, τόνισε η Ματίνα Παγώνη για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό.

Πηγή : news247.gr

    Διαβάστε επίσης: