Αγωνία για τη Νανά Παλαιτσάκη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

April 12, 2021

Αγωνία για τη Νανά Παλαιτσάκη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση



Σύμφωνα με πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη. Χθες το απόγευμα εισήχθη στο νοσοκομείο με βαρύ καρδιακό επεισόδιο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος – που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό λόγω της συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη – ένιωσε χθες το απόγευμα έναν έντονο πόνο στο στήθος.

Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sfaknews.gr, συγγενής της τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της και κάλεσε το EKAB, προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Η ίδια ιστοσελίδα μεταδίδει σήμερα πως η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου παραμένει σταθερή. Πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους κάνουν λόγο πως έχει ξεφύγει του κινδύνου, ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Όπως έκανε γνωστό ο Μένιος Φουρθιώτης, παρουσιαστής της εκπομπής στην οποία εργάζεται η Νανά Παλαιτσάκη, νοσηλεύεται στο «Ερρίκος Ντυνάν» και θα απέχει από τις υποχρεώσεις της αυτό το Σαββατοκύριακο. Περαστικά ευχήθηκαν οι συνεργάτες της, με τον παρουσιαστή να λέει ότι η δημοσιογράφος θα είναι πίσω στην εκπομπή την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη στα social media ήταν όταν η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από τον εμβολιασμό της (9/4) στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών είχε γράψει:

“Εμβολιάστηκα στο Λαϊκό. Απίστευτη τάξη, ευγένεια, ενημέρωση. Α’ δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα” έγραφε.

Εμβολιαστηκα στο Λαϊκό Απίστευτη τάξη, ευγενεια, ενημέρωση Α δόση σήμερα καθώς έχουν αρχίσει οι εμβολιασμοί όσων έχουμε χρόνια υποκείμενα νοσήματα

Posted by Nana Palaitsaki on Friday, April 9, 2021

Υπενθυμίζεται πως η Νανά Παλαιτσάκη ταλαιπωρήθηκε πριν από χρόνια με σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όμως κατάφερε να βγει νικήτρια.

“Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς” είχε δηλώσει σχετικά, το 2016 σε συνέντευξή της η Νανά Παλαιτσάκη.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάστε επίσης: