Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

April 10, 2021

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου



Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση έξω από το σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου, πετώντας τρικάκια και βάφοντας τους τοίχους με κόκκινο σπρέι.



Με ανάρτησή τους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα τα μέλη του Ρουβίκωνα, που αυτοαποκαλούνται «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα» ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης, ενώ αναφέρονται στους δυο δημοσιογράφους με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Νωρίτερα, ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησαν επίθεση και στο Υπουργείο Υγείας εκφράζοντας την υποστήριξή τους στους υγειονομικούς και προειδοποιώντας ότι «η οργάνωση και η μαζικότητα στο δρόμο είναι η μόνη και υπολογίσιμη απάντηση από τον εχθρό».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, μία τοποθέτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για το τροχαίο στη Βουλή αποτέλεσε την αφορμή για να δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια.

«Κάποιοι με στόχευσαν»
Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε μέσα από την εκπομπή της, T-live για όσα γράφτηκαν στα social media τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα σχόλια της για το τροχαίο έξω από την Βουλή.

Συγκεκριμένα, πολλοί κατηγόρησαν την παρουσιάστρια για τον τρόπο που σχολίασε το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος μοτοσικλετιστής.

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε επίσης: