Survivor 4: Τρέλανε τους παίκτες ο Λιανός – Ο Jason Derulo στο πάρτι της ένωσης – Survivor

March 25, 2021

Στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες, καθώς τους ανακοίνωσε, ότι ο Jason Derulo θα είναι παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.



Λίγο μετά την ενημέρωση στο προηγούμενο επεισόδιο, ότι έρχεται αυτή η μεγάλη γιορτή για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αναφέροντας και τους εκλεκτούς καλεσμένους του πάρτι.

Survivor 4: «Θύελλα» στους «Μπλε» - Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: «Θύελλα» στους «Μπλε» – Αποχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor 4: Το πάρτι της ένωσης και η μετακόμιση των «Μπλε» στην «κόκκινη» παραλία

Συγκεκριμένα, τους είπε πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα είναι παρών, για να τους διασκεδάσει, με αποτέλεσμα να «ξεσπάσουν» νέοι πανηγυρισμοί και… χοροί μεταξύ των παικτών. Παράλληλα, μια ακόμη ανακοίνωση ήταν πως τα μέλη της μπλε ομάδας θα πάνε στην «κόκκινη» παραλία.

Survivor 4: Έβγαλε στην φόρα όλο το παρασκήνιο για Κοψιδά ο Λιανός - «Είπε στην Νικολέτα να τον δώσει και...»

Στην φόρα βγήκε όλο το παρασκήνιο του Survivor από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος μίλησε για την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, μιλώντας και για το πώς αντιμετώπισε το γεγονός αυτό.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε για τη συζήτηση με την Νικολέτα, που τον είχε υποδείξει ως τελευταίο υποψήφιο, τζογάροντας έτσι την παραμονή του και παθαίνοντας σοκ με το αποτέλεσμα.

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις Λιανού για το παρασκήνιο της αποχώρησης

«Δεν το περίμενε ο Γιώργος Κοψιδάς ότι θα αποχωρήσει, ρίσκαρε. Πήγε στη Νικολέτα που δεν ήξερε ποιον θα δώσει με την ατομική ασυλία και της είπε αν το σκέφτεσαι δώσε εμένα για να γίνω εγώ η αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη για να ηρεμήσουμε. Έπαθε σοκ με το αποτέλεσμα, δεν το περίμενε.

Στην αποχώρηση εκεί έβγαλε κάτι που δεν έπρεπε, γιατί προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι. Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δυο κι απλά έβγαλε στον τάκο τον Κοψιδά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: