Survivor: Είχαν εξαρχής «βρώμικο» σχέδιο Ασημακόπουλος – Κόρομι; «Δρούσαν» οργανωμένα;

March 12, 2021

Survivor: Είχαν εξαρχής «βρώμικο» σχέδιο Ασημακόπουλος – Κόρομι; «Δρούσαν» οργανωμένα;



Survivor: Η απίστευτη επίθεση από Ασημακόπουλο και Κόρομι στον Τριαντάφυλλο για… μια μπανάνα και κάτι… 2χίλιαρα έγινε βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου;



Και τι εννοούμε βάσει σχεδίου. Οι δυο Γιώργηδες, να σας θυμίσουμε, ότι είναι μαζί από την πρώτη ημέρα, αρχικά στην ομάδα των Μαχητών και στη συνέχεια «ανέβηκαν» μαζί στο «κόκκινο λεωφορείο» του Γιώργου Κοψιδά.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο από χθες, μετά τον «πόλεμο» με τον Τριαντάφυλλο, είναι ότι η επίθεση στον τραγουδιστή ήταν σχεδιασμένη από την αρχή. Δηλαδή, έδρασαν υπογείως. Έπαιζαν τόσο καιρό τους φίλους (και ανεχόντουσαν όλα τα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής) για να εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.

Και ποιοι είναι αυτοί;

Τον έβγαλαν μπροστά στην αντιπαράθεση που είχαν με την Ανθή Σαλαγκούδη. Γνώριζαν βάσει της πρώτης ψηφοφορίας ότι η παρουσιάστρια ήταν δυνατή και προσπαθούσαν με σχόλια να συντρίψουν τη δημοφιλία της. Ο Τριαντάφυλλος δασκαλεμένος από τους Ασημακόπουλο και Κόρομι άνοιξε τη βεντάλια της επίθεσης προς την Σαλαγκούδη, και στη συνέχεια ακολούθησαν οι ίδιοι πολύ πιο ήπια.

Με τα αρνητικά σχόλια να τα κάνουν πάντα στην κάμερα και σπάνια μπροστά στην Ανθή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: