Survivor 4 – κολλητός Κρις: "Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει στο παιχνίδι" – Survivor

March 4, 2021

Επεισόδιο φωτιά σήμερα στο Survivorδείτε εδώ το trailer! Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και σήμερα υπάρχει αποχώρηση και ο Κρις Σταμούλης είναι ένας από τους προτεινόμενους! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο, λοιπόν, ο κολλητός του, Παύλος Λάμπρου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το τι άνθρωπος ακριβώς είναι ο αυστηρός δικηγόρος που βλέπει ο κόσμος στις οθόνες του.



Οι αποκαλύψεις του Παύλου για τον χαρακτήρα του Κρις μέσα στο Survivor

“Κοιτάξτε στην αρχή ήταν πιο πολύ ο εαυτός του ο Κρις, δηλαδή αυτό που βλέπουμε ότι είναι σοβαρό παιδί, σπάνια γελάει, δύσκολα ανοίγεται σε ανθρώπους. Εν συνεχεία των συνθηκών και αυτού που συνέβη με τα υπόλοιπα παιδιά βγήκε ένας χαρακτήρας ουσιαστικά από αντίδραση φαντάζομαι. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει, πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την στάση και αυτού και του Αλέξη. Έτσι πιστεύω εγώ. Αυτό που έχουν προσπαθήσει να παρουσιάσουν τα παιδιά είναι εντελώς λάθος και ο κόσμος βλέπει.

Έλενα Κρεμλίδου: «Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έλενα Κρεμλίδου: «Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει»

Δηλαδή μας έχουν παρουσιάσει ότι ο Πάνος είναι ένας καλός παίκτης ενώ στατιστικά δεν. Ο κόσμος βλέπει και συμπεριφορές και χαρακτήρες και ψηφίζει και με αυτό αλλά βλέπει και την συμπεριφορά των υπόλοιπων παιδιών απέναντι σε αυτούς τους δύο. Ίσως να μην ήταν σωστή η χθεσινή τους στάση 100% αλλά εγώ κατάλαβα ότι ήθελαν να δείξουν ότι ο Πάνος δεν μπορεί να βοηθήσει όσο αυτοί την ομάδα.”, είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Κρις.

Εμείς, ωστόσο, σας έχουμε αποκαλύψει ποιος φεύγει σήμερα από το παιχνίδι!

Δύσκολο να βγει υποψήφια προς αποχώρηση γυναίκα στους Μπλε από εδώ και πέρα

Σίγουρα οι περισσότεροι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor απόρησαν γιατί ο Τζέιμς δεν έδωσε κάποια γυναίκα αλλά τον καλό του φίλο, Πάνο! Θα σας πούμε εμείς! Γιατί φέρθηκε εγωιστικά! Οι κόκκινοι τον κατηγορούν για “σουβλατζή – μπιφτεκά” και ότι κάνει κωλοτούμπες και δεν έχουν άδικο!

Θυμάστε τι έκανε ο Τζέιμς στις πρώτες ατομικές ασυλίες; Το έπαιζε αθώος και καλός και τις παρατούσε για να μην δώσει κανέναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση! Τώρα όμως που κινδυνεύει ο ίδιος το γυρνάει!

Γιατί κινδυνεύει ο ίδιος λοιπόν… Ο ίδιος είπε ότι φοβόταν ότι αν έδινε την Ελευθερία ή την Χριστίνα θα αποχωρούσε μια εξ αυτών και θα έμεναν στο παιχνίδι οι Άλεξ και Κρις ενώ με τον Πάνο έχουν λιγότερες πιθανότητες να μείνουν! Ναι τον Πάνο τον έδωσε και δεν έδωσε για παράδειγμα τον Γιώργο Ταβλαδάκη, διότι εκεί σίγουρα θα έφευγε ο τελευταίος!

Όμως ο λόγος που δεν έδωσε γυναίκα ήταν άλλος! Διότι αν για παράδειγμα έδινε την Ελευθερία και η Ελευθερία αποχωρούσε τότε θα έμεναν 3 γυναίκες στην ομάδα! Τι σημαίνει αυτό; Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: