Έδεσσα: Κουταβάκι χτυπήθηκε πολύ από αυτοκίνητο και ακρωτηριάστηκε- Έκκληση για οικονομική βοήθεια στο χειρουργείο και υιοθεσία

March 3, 2021

Έδεσσα: Κουταβάκι χτυπήθηκε πολύ από αυτοκίνητο και ακρωτηριάστηκε- Έκκληση για οικονομική βοήθεια στο χειρουργείο και υιοθεσία



Έκκληση κάνουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας- Respect the animals Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας για βοήθεια σε ένα πολύ δύσκολο περιστατικό που ανέλαβαν.



Το περιστατικό αυτό συνέβη σε χωριό του Δήμου Έδεσσας και πρόκειται για ένα μικρό σκυλάκι, μόλις δύο μηνών, το οποίο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Το αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να του σπάσει και να σπρώξει όλα τα κόκαλα του ποδιού από το δάχτυλα μέχρι πιο πάνω τον καρπό.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε τον πόνο που ένιωσε το μικρούλι. Αφόρητος. Η λύση ήταν ακρωτηριασμός. Αυτή τη στιγμή ο μικρός βρίσκεται προσωρινά σε σπίτι για να μπορέσει να αναρρώσει και να περπατήσει ξανά, με τα τρία πλέον ποδαράκια του.

Οι εθελοντές κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια ώστε να μπορέσουν να αποπληρώσουν το χειρουργείο που κόστισε 250 ευρώ. Το δεύτερο που ζητούν είναι να βρει ένα σπιτάκι μόνιμο ώστε να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο. Ένα ζώο με τρία πόδια και τόσο ταλαιπωρημένο καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσει μόνο του έξω.

Βοηθήστε το Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας- Respect the animals Respect the animals-Φιλοζωικός Σύλλογος Έδεσσας καθώς το μόνο που έχουν είμαστε εμείς. Αν δεν βοηθήσουμε, δεν θα μπορούν να σώζουν ζώα. Εθελοντές είναι. Μην το ξεχνάτε.

Σας ζητάμε συγνώμη για τις φωτογραφίες. Δεν τις βάλαμε όλες. Για να μπορέσουν οι φιλοζωικές να δείξουν τα περιστατικά τους, δεν αρκεί να βγάλουν απλά μια ανακοίνωση. Δυστυχώς πρέπει να δείχνουν τα δημοσιοποιούν για να μπορέσουν να βοηθηθούν από τον κόσμο, ο οποίος θα βλέπει την κατάσταση του ζώου.

Τηλ. επικοινωνίας: 6986746436, 6996857444

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: