Survivor Spoiler 26/1: Μήπως αδικείται η Ανθή Σαλαγκούδη από το τηλεοπτικό κοινό;

February 26, 2021

Survivor Spoiler 26/1: Μήπως αδικείται η Ανθή Σαλαγκούδη από το τηλεοπτικό κοινό;



Survivor Spoiler 26/1: Kάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες, που γίνονται αμέσως συμπαθητικοί και «κλέβουν» την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.



Διαθέτει, επίσης και πιο αμφιλεγόμενα άτομα, που διχάζουν τον κόσμο και πολλοί αγαπούν να τους μισούν. Σπάνιες, ωστόσο, είναι οι περιπτώσεις παικτών που προκαλούν αρνητικά και μόνο συναισθήματα στους τηλεθεατές. Το κατάφερε και μάλιστα με ευκολία η Ανθή Σαλαγκούδη.

Πώς η 36χρονη δημοσιογράφος και παίκτρια κατάφερε να γίνει «κόκκινο πανί» για κάθε τηλεθεατή του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε αυτή την τελευταία κατηγορία μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η είσοδος της 36χρονης δημοσιογράφου από τη Θεσσαλονίκη και κόρης του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, προκάλεσε αμέσως ερωτήματα στους χρήστες του Twitter, που σχολίαζαν καθημερινά στο επίσημο hashtag (#survivorgr) του ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια στιγμή αποτελoύσε την πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του survivor. Όπως θα συνέβαινε σε κάθε ομαδικό άθλημα, όταν ένας παίκτης πηγαίνει σε μια ομάδα με το υψηλότερο κασέ, οι απαιτήσεις, μοιραία, αυξάνονται.

Όταν δε, αυτός δεν αποδίδει, προκαλούνται ερωτήματα, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει αμέσως στην κορυφή της λίστας του μίσους. Κάπως έτσι την «πάτησε» και η Ανθή Σαλαγκούδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: