Εθελόντρια από τις Σέρρες έφτιαξε έναν υπέροχο χώρο να φιλοξενεί αδεσποτάκια για περίθαλψη και για να βρουν σπίτι

February 24, 2021

Εθελόντρια από τις Σέρρες έφτιαξε έναν υπέροχο χώρο να φιλοξενεί αδεσποτάκια για περίθαλψη και για να βρουν σπίτι



Έναν πραγματικά υπέροχο χώρο για για να μένουν προσωρινά αδέσποτα ζωάκια έχει φτιάξει η εθελόντρια από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, Ntina Mandraki, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση εκεί και τις αμέτρητες διασώσεις που έχει κάνει σε μια περιοχή πολύ δύσκολη και καθόλου φιλική για τα ζώα.



Στο χώρο αυτό, που βρίσκεται σε κτήμα, φιλοξενούνται τα ζώα που έχουν ανάγκη. Που βρέθηκαν πεταμένα, κακοποιημένα, άρρωστα να περιφέρονται σε δρόμους και βουνά. Με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε ένα ωραίο περιβάλλον με πολλή αγάπη και με σκοπό να βρουν το δικό τους σπίτι.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, που ακολουθούν, ο χώρος είναι ένας μικρός παράδεισος για τα ζωάκια, φροντισμένος, καθαρός και φτιαγμένος με πολλή δουλειά και πολύ μεράκι. Οι τετράποδοι κάτοικοι χαίρονται, παίζουν και έχουν όλες τις ανέσεις.????

Αν κάποιος θέλει να επισκεφτεί το χώρο αυτό, μπορεί να το κάνει. Αυτή τη στιγμή θα βρει υπέροχες ψυχές που ψάχνουν ένα σπίτι. Είναι σημαντικό να φεύγουν τα ζώα από εκεί για να μπουν τα επόμενα ώστε να έχουν και αυτά μια ευκαιρία να υιοθετηθούν.????????

Επίσης, όπως καταλαβαίνουμε, ο εθελοντισμός είναι πολύ δύσκολος στις μέρες μας. Τους ανθρώπους που κάνουν πράγματα για τα ζώα θα πρέπει να τους βοηθάμε όσο μπορούμε. Τα ζωάκια αυτά, εκτός από υιοθεσία, έχουν ανάγκη φάρμακα και τροφές.

Η κίνηση αυτή είναι πολύ καλή και σπάνια τη βλέπουμε. Για αυτό όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την κυρία Ntina Mandraki.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Πηγή: petpet.news

Διαβάστε επίσης: